Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Mr. Gay Europe 2014 již tento týden v…


Mr. Gay Europe 2014 již tento týden v… (Zveřejněno: 05.06.2014)

(iBoys.cz) Soutěž o NEJ gay muže Evropy hostí letos náš jižní soused. Těšit se můžete i na LIVE přenos z finále!



Pořadatelé pojali letošní event jako celorakouskou událost a soutěžící si příliš klidu a relaxu neužijí. Čeká je totiž velmi náročný program, který začíná v sobotu 8.6. ve Vídni přivítáním účastníků a večerní párty v klubu Red Carpet Cafe-Bar, v neděli pak čeká soutěžící organizovaná prohlídka rakouského hlavního města. V pondělí pak využijí všichni zúčastnění služeb rakouských drah a přesunou se jejich "vlajkovou lodí" vlakem RailJet do Innsbrucku, kde bude jejich program pokračovat. Mimo jiné je zde čeká talentová soutěž, fotografování i návštěva "Swarovski Kristallwelten" - tedy muzea známé světové značky.

Další přesun pak bude ve středu do Laengenfeldu, kde účastníky očekává lázeňský hotelový komplex Aqua Dome. Zde jsou na programu aktivity v plavkách (pochopitelně). Nicméně hned o den později, ve čtvrtek, pokračují všichni opět vlakem RailJet do Bregenzu na břehu Bodamského jezera. Zde již v hotelu Bregenz zakotví až do konce soutěžního týdne a čekají je tu zbývající disciplíny.

Samotné Grand Finale se odehraje v sobotu večer do 20:30 a mělo by být k dispozici online na webu soutěže www.mrgayeurope.com. Vítězové by měli být známi před půlnocí, slavit se však bude jistě až do rána.

 

Mezi 16 soutěžícími má zástupce i Česká republika - je jím 29letý tanečník Michal Klapetek, vítěz soutěže Mr. Gay Czech Republic 2014. Přehled všech soutěžících si můžete prohlédnout na tomto odkazu, online můžete pro svého favorita hlasovat na www.mrgayeurope.com/vote.