Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Pražský Majáles - první gay-friendly…


Pražský Majáles - první gay-friendly… (Zveřejněno: 11.04.2014)

(iBoys.cz) Už jste to slyšeli? Víte o tom? Je to vůbec možné? Budete se možná divit, ale je to tak! Na letošním Majálesu bude fakt teplo.



Ano, chápete to správně, nastal průlom a krom toho, že Majáles přesídlil z Holešovické Stromovky na Letňanské letiště, přijal také do své rostoucí rodiny nejrůznějších zón studentských spolků i Queerzone . Práci na ní odvádějí šikovní studenti z vysokoškolských spolků Galibi a Charlie.

 

Co se tam vlastně bude dít? V hlavní den oslav, tedy 30. dubna vyrazíme spolu se všemi královskými družinami do slavnostního průvodu a dodáme mu všechny barvy duhy. Přímo na místě pak budou probíhat majálesové svatby na den, takže vezměte svoji drahou polovičku a přijďte si to taky zkusit. Nebude chybět ani kadeřník, který vám před tím slavným okamžikem pomůže zlepšit vizáž.

 

 

No, a když budete mít tu slávu za sebou, musíte ji náležitě oslavit – a kde jinde je k tomu vhodnější prostor než na naší OMG Party, že?! A že nemáte koho si vzít? No a?! Na studentské oslavě jara a lásky by se přece mohla najít nějaká ta spřízněná duše třeba právě pro vás! Dále také proběhne vyhlášení soutěže o historicky prvního Gaye a Lesbu Majálesu, u toho přece nesmíte chybět!

 

Ta velká sláva vypukne už 30. dubna! Ještě nemáte lístky? Nezoufejte, v Q Cafe jich je stále dost nebo si je můžete objednat u předsedy klubu Galibi přes email predseda@galibi.cz. Přijďte, budeme se na vás těšit!

 

Facebook: https://www.facebook.com/events/689136494442250/