Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Konečně se můžete holit bez kompromisů!


Konečně se můžete holit bez kompromisů! (Zveřejněno: 02.12.2013)

Zbavte se otravného přemýšlení, jaké dárky si nadělit pod stromeček. Špičkový holicí strojek Philips SensoTouch 3D udělá radost každému muži!



Oholte se bez kompromisů


Holení je základem snad každého dne, ať už nosíte knírek, tvář si dohladka holíte nebo rádi experimentujete. Není lepšího pocitu, než dokonale oholená tvář! Jaký strojek si ale vybrat? Musí perfektně holit, ale zároveň nesmí dráždit pokožku. Chceme, aby sledoval každý obrys naší tváře. Precizní zastřihovač a snadné ovládání jsou samozřejmostí. Toto všechno představuje Philips ve svém novém holicím strojku SensoTouch3D.

 


 

Proč tento strojek vyzkoušet?
 

Jedná se o doposud nejpokročilejší holicí strojek, navíc vybavený technologií Aquatec. Ta nabízí volbu způsobu holení. Je jen na vás, jestli dáváte přednost pohodlnému holení na sucho, nebo si raději dopřáváte osvěžující mokré holení s gelem nebo pěnou. A čištění je potom díky systému Jet Clean+ tak snadné!
Další vychytávkou SensoTouch je jedinečně přesný zastřihovač. Ten ocení především ti z vás, kteří rádi zkoušejí různé střihy a tvary vousů. Napište nám, jak si upravujete vousy Vy!

 


Dokonalý strojek, dokonalý dárek

Philips SensoTouch3D přidává ke každému strojku jeden rok záruky navíc a unikátní číslovaný certifikát se jménem vlastníka. Lehce se tak může stát elegantním dárkem pro vašeho partnera.
Navíc můžete vyhrát neskutečný zájezd do CERNu - evropské organizace pro jaderný výzkum sídlící ve Švýcarsku. A to bude stát za to!


http://www.sensotouch3d.cz/