Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

BDSM FOR DUMMIES - úchylná párty pro…


BDSM FOR DUMMIES - úchylná párty pro… (Zveřejněno: 18.04.2013)

Nováčkovská "úchylná" párty pro kluky (bez ohledu na orientaci), kteří se o temných zákoutích své sexuality chtějí dozvědět něco více.



Představujete si swingers party se spoustou mladých nahých chlapců, kterým pozadí v pravidelných úderech zmalovávají rákosky? Tohle na našem srazu nenajdete :-). Ale zajímá vás, jak na to? Chcete se poučit o bezpečnosti aktivit, o kterých sníte a poradit se s někým, kdo už má zkušenosti? Pak jsme tu pro vás. První večírek "pro kluky na kluky", kteří se chtějí něco dozvědět o BDSM, fetish a dalších netradičních aktivitách je tady!

 

Celý večer je koncipován jako neformální a nekomerční párty. Cílem je poskytnout vám prostor pro vaše dotazy, pro vyzkoušení si toho, co vás zajímá či láká, i pro seznámení se stejně ujetými jedinci. Předchozí obdobné akce byly vždy úzce zaměřeny na bondage, nyní vám chceme dát možnost dozvědět se o výrazně širším portfoliu praktik, které vás mohou zaujmout. Celý večer tak budete mít možnost vyptávat se na cokoliv vás zajímá "těch zkušenějších z nás ..."

 

Kdy? 1. června 2013

 

Více informací o akci a možnost přihlášení (akce je pouze pro přihlášené zájemce) naleznete na www.svazme.cz