Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Armagedon a Gejzee....r párty -…


Armagedon a Gejzee....r párty -… (Zveřejněno: 21.12.2012)

Co připravil na poslední předvánoční víkend největší gay klub v České republice? Oslavy "konce světa" i retro - klasiku.



Armagedon Party

 

21. 12. 2012 není dnem konce světa, jak mnozí tvrdí, ale dnem kdy končí Mayský kalendář. Jisté je, že v tu dobu se posune sluneční soustava do určité polohy, ale konec světa to asi nebude. Jestli mají pravdu Mayové, Nostradamus, Bible či indické Védy to teprve uvidíme a možná vůbec! Pojďme tedy spolu oslavit zimní slunovrat, sejít se s přáteli a zatančit si při skvělých setech dvou profesionálních DJ's z rádia SEEJAY Andyho Roada a Jean Luca. A co se v tento den skutečně může stát, a to po celém Světě, je že lidé budou tančit a bavit se, jako by to bylo naposledy. A tomu rozumíme. Proto bude náš program doslova nabitý fantastickou hudbou.

 

Těšíme se na vás a snad se všichni ráno 22.12.2012 protancujeme do příjemné kocoviny s pocitem jaký to byl skvělý večer. A vlastně i s pocitem, že svět se točí dál!! Vánoce i silvestr budou hned dalším důkazem, že tady jsme všichni, společně a v plné síle!!

 

It's Party Time.
It's the Earth Party Time!!

 

Vstup zdarma a začínáme ve 23.hod.

GEJZEE..PARTY

 

Gejzee...r bylo místo, kde začala historie. Kde se mnoho kluků zamilovalo, místo večírků. Přijďte si vychutnat zimní čas, potkat se s klukama a pobavit se. ON Club po Valentinu a Gejzee...ru je stále místo k seznamování.

 

Gejzee...r Párty představí duo DJů. Dámy a pánové, buďte připraveni na skvělou DJ Henriette a fantastického DJ Yaroushe. Pamatujete si ještě na ty časy?

 

Začínáme ve 23.00 hodin a vstup je volný!!