Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

První výročí ON Clubu již tento víkend!


První výročí ON Clubu již tento víkend! (Zveřejněno: 02.10.2012)

ON club oslavuje rok od slavnostního otevření nových prostor klubu. V pátek je připravena Viva La ON Fiesta a v sobotu ON the first anniversary!



Viva La ON Fiesta
První narozeniny ON Clubu!! A celá noc bude oslnivá, sexy a žhavá zároveň. Zcela exklusivně z Ditrich Baru v Barceloně - DJ Jo-Jo San Martin - ve španělských houseových rytmech. Martin je ikonou DJů gay scény v Barceloně. Rezidentem párty jako třeba Gay T Dance party, Devotion Party, Mega Woof Party, v 242 Matinal Clubu pak Addicted party. Produkuje také svou vlastní hudbu. DJ stage bude kompletní tento večer až s DJ Yaroushem a DJ MArtez Ortegou. Toto bude absolutní zážitek roku v ON Clubu.

Během noci zažijete ještě více. Sexy gogo tanečníci, flirt a spoustu skvělé hudby. Speciálním hostem večera s basovou kytarou bude Adam Stivín v jedinečném hudebním doprovodu. Adam je členem kapely Navigators.
První párty z víkendového narozeninového programu ON Clubu. Přijďte oslavit i Vy.
Pátek 5.10., začínáme ve 23.00 hodin, vstupné je zdarma a V.I.P. rezervace na rezervace@onclub.cz
 

První výročí ON Clubu
6. října 2011 byl ON Club otevřen. Toto jsou naše narozeniny. Je nám přesně jeden rok. Přijďte to s náma oslavit na párty plné hudby a tance.

Speciálním hostem večera - DJ Andi Mik - od roku 2000 široce působí v Evropě. Letos ho můžete pravidelně potkávat Kluster v Madridu, Steelgate v Bruselu, Construction v Lisabonu, v Moskvě, v Muccasassině v Římě, v UP! ve Vídni stejně jako v Copenhagenu nebo Bratislavě. Andi hrdě zastupoval Vídeň na oficiálním programu Madrid Pride 2012. Ale jeho rezidentním a milovaným clubem je Pitbull ve Vídni. DJ MarcoS a DJ Pierre Marco na DJ stagi společně s Andim představí celebration music ON Clubu na pravidelné STARNIGHT párty. Na saxofon je doprovodí Jakub, David a Martin jako GoGos!! Sledujte další informace na facebook.com/onclubprague v pravidelných aktualizacích události.

Sobota 6.10., začátek je ve 23.00 hodin, vstupné zdarma a V.I.P. rezervace na rezervace@onclub.cz
 

www.onclub.cz