Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

MissiOn - Na Buriana do ON clubu!


MissiOn - Na Buriana do ON clubu! (Zveřejněno: 17.09.2012)

27.9.2012, noc před státním svátkem Den české státnosti a úmrtí svatého Václava pro vás ON club připravil hudební událost MissiOn, kdy vás svým tanečním setem bude bavit Dj Michael Burian!



A v deejayském bettlu ho doplní dvojice známá jako All4Music a to Dj SEVEN KJ a Dj SWEDER. Touto nocí jako prvním večírkem v řadě následujících oslavíme první výročí od rekonstrukce ON Clubu 6.9.2011. Tyto párty budou vždy označeny novým logem 1. ONIVERSARY.


Vstupenky jsou již v předprodeji u nás v ON Clubu za 150 kč, dalším prodejním místem bude Café Café, Rytířská ul. 10, Praha 1 a také si vstupenky budete moci zakoupit na Freedom Night 21.9.2012 v Trojické ulici 10, Praha 2. Na místě pak budou vstupenky za 200 Kč.
Rezervace: rezervace@onclub.cz nebo na tel: +420 725 930 165

 

Více info na www.onclub.cz nebo http://www.facebook.com/ONClubPrague

 

Český DJ Michael Burian patří ve své zemi k nejznámějším umělcům moderní hudební scény. Michael je všem dobře znám i za hranicemi své země. V současné době je jedním z nejvyhledávanějších dj Střední Evropy a jeho vystoupení můžete slyšet na eventech po celé Evropě.

Michael začal svou kariéru dj již v 15 letech, kdyľ poprvé vystoupil na školní párty. Velice záhy na to se Michael nadchnul pro elektronickou hudbu a rozhodl se, že většiinu svého času bude věnovat hudbě. Své první kroky v hudebním oboru neuskutečnil pouze jako DJ, ale rovněľ jako producent a také pořadatel tanečních akcí, čímž si otevřel dveře do hudební branže. Následně, již pod jménem Elektromajk, vydal několik úspěšných CD mixů (například Nextera CD, Evolution Beat a CD Trancing - jedno z nejúspěąnějąích CD časopisu TRIPMAG, předchůdce magazínu XMAG).

Pod uměleckým pseudonymem „Electromajk“ koncertoval Michael úspěšně do roku 2001 a stal se dýdžejem roku 2001 v rámci Czech Dance Music Awards. Stal se neodmyslitelnou součástí největších akcí české moderní hudební scény. I mimo jeho rodnou zemi je Michael velice dobře znám, vystupuje na nejvýznamnějších eventech v Anglii, Německu, Polsku, Maďarsku a na Slovensku.

http://www.michaelburian.com/

 

Dj SEVEN KJ:
Jako DJ působí již dlouhou dobu. Prošlel více něž 40 kluby po celé republice. Dříve se zaměřoval na více na komerční hudbu, dnes v jeho hraní můžete slyšet jednak známé melodie v remixovaných verzích, případně progressive house.

Dj SWEDER:
DJ Sweder se taneční muzice věnuje víc než 10 let. Prošel několika pražskými i mimopražskými diskotékami kde se snažil prosazovat tu nejkvalitnější taneční muziku. V posledních letech však nachází své místo v podnicích, které se zaměřují převážně na klubovou muziku. Jeho sety se skládají hlavně z klubových melodických vocal houseových hitů, ale můžeme v nich nalézt i klasické houseové prvky.

http://www.all4music.cz/