Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Tichá voda břehy mele - březnová…


Tichá voda břehy mele - březnová… (Zveřejněno: 03.03.2012)

V březnovém vysílání Červené stužky se podíváme na problematiku nemoci Syfilis, připomeneme si 19. výročí úmrtí amerického tenisty Arthura Roberta Ashe a zodpovíme i dotazy posluchačů.



Nemoc Syfilis byla už dávno považována v ČR za vzácnou. Ale v posledních letech se právě tato nemoc stává epidemiologickým problémem. Většina lidí považuje tuto infekci za metlu středověku, ale už ne za současnou hrozbu. Ale co když je opravdu možné i v dnešních dnech skončit s následky, jak je fenomenálně ztvárnil Petr Čepek ve filmu Petrolejové lampy?

 

V březnovém vysílání Červené stužky zodpovíme nejen na tuto otázku. Odbornou průvodkyní nám bude vedoucí Národní referenční laboratoře pro Syfilis MUDr. Hana Zákoucká.

 

V Kalendáriu si připomeneme 19. výročí úmrtí amerického tenisty Arthura Roberta Ashe. Zodpovíme i všechny dotazy posluchačů, které lze položit předem nebo během vysílání přímo do studia.

 

Červená stužka je pravidelný rozhlasový měsíčník, který ineraktivně zodpoví všechny tvoje dotazy na téma HIV/AIDS a další pohlavně přenosné infekce.

 

Vysíláme na internetovém Rádiu R vždy první neděli v měsíci. http://www.radior.cz/
Premiéra: neděle 4. 3. od 19 do 20 hod.
Repríza: sobota 10. 3. od 11 do 12 hod.

 

Kontakty do studia (pouze během nedělní premiéry):
- telefon: 549 491 950
- ICQ: 414 892 154
- e-mail: radio@spolecneprotiaids.cz

 

Svoje dotazy a náměty můžeš posílat i předem:
- e-mail: radio@spolecneprotiaids.cz
- jabber (včetně Goodle talk): info@jabber.kluci.info.