Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Poděkování Domu světla iBoys.cz a jeho…


Poděkování Domu světla iBoys.cz a jeho… (Zveřejněno: 07.12.2011)

Vážené vedení seznamovacího serveru iBoys.cz, vážení přátelé, kteří jste zakoupili VIP profil na hlavní stránce,

 

dovolte abych vám všem poděkoval jménem vedení České společnosti AIDS pomoc, o.s. - Domu světla, jménem předsedy společnosti pana MUDr. Ivo Procházky, CSc., mých kolegů a jménem svým za finanční dar, který do mých rukou předal 1. prosince 2011, ve Světový den boje proti AIDS, marketingový ředitel iBoys.cz pan Jiří Koubek při slavnostním koncertu „Červená stužka a My“ v Betlémské kapli.

 

Šek na 55.025 Kč je v pořadí druhý největší finanční dar v roce 2011, který naše organizace obdržela. Částka bude použita na krytí nákladů bezplatného anonymního testování ve všech našich odběrových centrech a to, jak v pražském Domě světla, tak v Ostravě a v Brně.

 

V Domě světla testujeme v každé pondělí 16,00-19,00 hodin a v každou středu 9,00-12,00 hodin; v Ostravě v Infekční klinice FNsP, 17. listopadu v každý čtvrtek 15,00-17,00 hodin a v Brně v laboratoři RNDr. Zdeněk Čecháček, s.r.o. Bratislavská 2 odběry probíhají v pondělí-pátek 09,00-12,00 hodin. Bezplatné anonymní testování na HIV infekci spojené s předtestovým a potestovým poradenstvím je jednou z našich nejstarších a největších preventivních aktivit zaměřených na prevenci a boj proti AIDS.

 

Přeji vám všem mnoho zdraví, lásky, štěstí a klidu v nadcházejícím vánočním čase a do Nového roku vkročte tou správnou nohou.

 

S úctou, poděkováním a srdečným pozdravem

 

Miroslav Hlavatý
Česká společnost AIDS pomoc, o.s.
tajemník společnosti
ředitel Domu světla