Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 12.9. - 18.9…


Týdenní tarotový horoskop 12.9. - 18.9… (Zveřejněno: 11.09.2011)

 

Beran
Změňte postoj ke své rodině. Naučte se říci ne, nebuďte stále jen ta osoba, která všem pomáhá za každou cenu, protože se na ni spoléhá celá rodina. Nejste všemohoucí a přiznejte si, že Vaše energie je již vyčerpána a nedokážete všechno zařídit. Příliš se na Vás spoléhají, ale oni jsou zodpovědní i sami za sebe.

 

Býk
V práci máte všichni společného nepřítele. Avšak sami ho neporazíte, pouze pokud Vás bude víc bojovníků proti této osobě, tak se jí zbavíte. Také se musíte v práci spoléhat na své kolegy, bez nich byste neznamenali nic. Je Vám to proti srsti, ale cíl sami nedosáhnete.

 

Blíženci

Dejte si pozor na svůj krevní tlak. Máte dostatek adrenalinu, srdce Vám buší dychtivostí po dobrodružství. Setkání v kruhu rodiny Vás nejen příjemně překvapí, ale budete mít pocit, že jste kovář, který kuje očka řetězu, aby kruh rodiny z tohoto řetězu byl silný a nezničitelný.

 

Rak

Jste hlava celé Vaší rodiny. Budete požádáni, abyste vyřešili dlouhotrvající spor. Budete v roli soudce i vykonavatele Vašeho rozsudku. Nečiňte příliš zbrkle, neboť Vaše rozhodnutí bude respektovat celá rodina a bude pro ně svaté.

 

Lev

Milenecký vztah byste měli ukončit, jinak se tajemství odhalí. Nebojte se požádat o pomoc přátele, budete ji nyní potřebovat, abyste zvládli tlak, který se na Vás vyvíjí. Sdílejte s nimi své názory na životní situace, které přišly. Jiný pohled na svět Vám pomůže pochopit mnohé věci.
 

Panna

Nedělejte ze sebe chudáka, kterým nejste. Připadáte si jako na samém dně společnosti po finanční i sociální stránce. Máte pocit, že Vás provází smůla, ale pamatujte, že všechno jednou skončí a nic netrvá věčně. Ani Vaše smůla není věčná.


Váhy

Myšlenkami jste se dostali do vlastního strašidelného hradu. Pronásledují Vás stavy úzkosti, napětí a stresu, z nichž se neumíte dostat. Požádejte přítele o rozhovor a svěřte se mu se svými pocity. Zbavte se smutku, který Vás obklopuje, protože jinak Vás přivede do stavu velkého smutku a depresí.

 

Štír

Vaše city jsou na vrcholu. Dejte si pozor, aby se nezměnily v posedlost. Máte ve své blízkosti objekt Vaší touhy, chcete nutně někoho milovat, avšak proč chcete tak toužebně milovat někoho, kdo je pro Vás velká neznámá? Posedlost láskou není na správném místě.
 

Střelec

Máte pocit nespravedlnosti vůči Vaší osobě. Chcete dosáhnout úspěchu, avšak tento vám uniká mezi prsty. Postůjte, zamyslete se a začněte konečně uvažovat. Informace Vám tečou mezi prsty, avšak Vy je nevidíte. Chyťte je a budete mít úspěch zaručen. Pozor na bolesti hlavy.
 

Kozoroh

Vzali jste si na svá bedra příliš velké množství starostí. Měli byste vyselektovat, které věci jsou pro Vás důležité, abyste neskolabovali. Vaše zdraví je podlomené, proto pusťte některé věci k vodě a věnujte se svému zdraví. Dává vám už silné impulsy, abyste polevili.
 

Vodnář

Musíte zaujmout diplomatický postoj k Vašemu partnerovi. Ve vztahu dosáhnete pokrok k lepšímu, přiblížíte se více ke svému partnerovi. Odkryjete kousek své masky, kterou jste měli před svým partnerem a více otevřete své srdce. Zapomeňte na pomstu tomu, kdo Vám nedávno ublížil.


Ryby

Oslavy, večírky, setkání s přáteli. Neměli byste přeceňovat své síly, netřeba holdovat takovému množství alkoholu. Na některých oslavách se budete cítit nepříjemně a jako páté kolo vozu. Setkání s přáteli využijte k navázání nových obchodů.