Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 5.9. - 11.9…


Týdenní tarotový horoskop 5.9. - 11.9… (Zveřejněno: 04.09.2011)

 

Beran
Dostali jste novou nabídku práce? Neváhejte ji přijmout, jste nabitý silnou energií, abyste dosáhli požadovaný úspěch. Budete jako bůh Vulkán, který vytvářel čisté zlato z nerostů z nitra země. Zázraky, které dosáhnete v pracovní oblasti Vás budou těšit.

 

Býk
Jste hlava celé Vaší rodiny. Budete požádáni, abyste vyřešili dlouhotrvající spor. Budete v roli soudce i vykonavatele Vašeho rozsudku. Nečiňte příliš zbrkle, neboť Vaše rozhodnutí bude respektovat celá rodina a bude pro ně svaté.

 

Blíženci

Dávno jste nebyli obdarováni, proto se těšte i z malého dárku, kterým Vás potěší Vaše okolí. Konflikt, který vznikne, se snažte co nejdříve ukončit, protože Vám bude pouze zbytečně odebírat energii, které máte nyní málo.

 

Rak

Své praktické a konzervativní přístupy k životu se snažíte vnutit své rodině a také svému okolí. Nepadne to na úrodnou půdu. Připusťte možnost, že ne všem musíte darovat své zkušenosti a tím i svůj přístup k životu. Dejte si pozor na slova vytržená z kontextu, rychle se Vám tento úder vrátí.

 

Lev

Jdete za svým cílem, ale ne korektně. Hrnete se pomalu i přes mrtvoly. Jste posedlý úspěchem, ale musíte s tím nést i následky za použité prostředky. Jste sexuálně rozdráždění, avšak sex na jednu noc není správné rozhodnutí. Následky z této noci se dostaví rychle.
 

Panna

Nehrajte si na mučedníka. Netrpíte za nic, za všechno si můžete jen Vy sami. Máte pocit, že se obětujete pro celý svět, avšak nic neděláte. Okolí od Vás očekává něco jiného, ne neustále kňučení o tom, jak trpíte pro všechno. Netřeba být neustále moralisticky naladěn, raději se trošku zamyslete nad svým nynějším chováním.


Váhy

Roztřesený žaludek není hladem, ale Vaší psychikou. Nervozita, která Vás bude ovládat, má původ ve Vašem nitru. Měli byste si uvařit bylinkový čaj a strávit klidný večer při tomto šálku. Jinak hrozí, že svými slovy ublížíte hlavně svým nejbližším.

 

Štír

Nedovolte, aby ostatní mysleli za Vás. Máte vlastní rozum, v práci víte kam směřujete a čeho chcete dosáhnout. Váš propracovaný myšlenkový pochod a dětská zvídavost Vám budou nahrávat. Vidíte vizi nové budoucnosti s pomocí situační analýzy ve Vaší práci.
 

Střelec

Balancuje na ostří nože. Máte nápady, které byste chtěli zrealizovat, ale neumíte se správně rozhodnout. Neváhejte příliš dlouho, abyste nepadli do propasti a Vaše plány s Vámi. Porovnejte, analyzujete, zvažte pro a proti a vydejte jasné stanovisko. Pozor na silné bolesti hlavy.
 

Kozoroh

Duševně byste si měli odpočinout. Nejen tělo, i duše potřebuje spánek. Vypněte duši, zastavte se na moment, zapalte si svíčku a spalte všechen svůj stres v jejím ohni. Vezměte partnera na procházku do lesa a sami uvidíte, jak se Vaše nitro očistí.
 

Vodnář

Musíte zaujmout diplomatický postoj k Vašemu partnerovi. Ve vztahu dosáhnete pokrok k lepšímu, přiblížíte se více ke svému partnerovi. Odkryjete kousek své masky, kterou jste měli před svým partnerem a více otevřete své srdce. Zapomeňte na pomstu tomu, kdo Vám nedávno ublížil.


Ryby

Přestaňte neustále snít a očekávat, že se Vám tyto nereálné sny splní. Cítíte se velmi sebejistě, ale pozor, aby Vám toto sebevědomí velmi rychle nespadlo. Nejste v postavení, kdy si můžete v práci říct co si myslíte a co byste chtěli. Sny odložte na později a myslete raději na realitu.