Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Na nové značkové plavky není ještě…


Na nové značkové plavky není ještě… (Zveřejněno: 19.06.2011)

Necítíte se na pláži ve své kůži? Zřejmě to chce jiné plavky! Vyberte si z pestré nabídky světových značek za super ceny!



DESSUE myslí na muže – plavky v sortimentu jsou pestré a od renomovaných značek!


Sehnat značkové plavky z nejnovějších kolekcí a nebo plavky originálních střihů není vždy snadné. Zvlášť muži pak bojují s omezenou nabídkou sortimentu. Na pultech obchodů se opakují stále ty samé nudné střihy a málo nápadité barvy. Nudu však nenajdete v nabídce módního domu DESSUE. V jejich internetovém shopu www.dessue.com si můžete koupit modely plavek módních značek, jakými jsou EMPORIO ARMANI, Guess, FREEGUN - Paris, John Galliano, DEEP INSIDE - Paris, Calvin Klein, DESUE nebo Just Cavalli.

 


 

Nepřehlédněte ani modely u nás méně známých, ale například mezi americkými zákazníky oblíbených značek jako PISTOL PETE, Rufskin a N2N přímo z Los Angeles nebo Sauvage. Až potom, co uvidíte sortiment plavek DESSUE, začne pro Vás opravdové léto a možná i díky těmto exkluzivním plavkách si naplánujete další dovolenou v teplých krajích i na podzim nebo v zimě. Nechat je ležet ladem ve skříni by totiž byla opravdová škoda!