Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 1.8. - 7.8…


Týdenní tarotový horoskop 1.8. - 7.8… (Zveřejněno: 31.07.2011)

 

Beran
Karta blázen. Začátek všech začátků. Spojení všech živlů. Dostali jste impuls ke změně, abyste se posunuli znovu na začátek všeho. Prohráli jste vše, co jste mohli, avšak dostali jste šanci začít znovu od začátku. Využijte šanci začít znovu.

 

Býk
Neizolujte se od okolního světa. Meditovat a přemýšlet nad svým nitrem neznamená se uzavřít před světem. Uzavřete své nitro, meditujte. Pomůže to Vaší psychice. Otevření Vám přinese poznání, které potřebujete.

 

Blíženci

Díváte se na svět, a zejména na svého partnera, přes růžové brýle. Okolí se Vám je snaží dát dolů, ale složit si je musíte sami. Uvidíte, že Váš partner není ideál a má své chyby. V práci vyčkáváte na vhodnou chvíli, abyste si bouchli do stolu. Žádejte zvýšení platu, je právě vhodný čas.

 

Rak

Vyhýbáte se realitě a neustále utíkáte před problémy, které však nezmizí. Útěkem se problémy vůbec nevyřeší, jen si je nakopnete a mnohem obtížněji je budete zvládat. Z hluboka je třeba se nadechnout a rychle vyřešit tyto problémy. Není nutné se jich bát.

 

Lev

Jste jako římská bohyně rozumu a moudrosti Minerva. Spojení moudrosti a rozumu Vám tento týden přináší obrovské příležitosti a nápady, které proměníte v peníze. Avšak pozor, držíte i v rukou meč a můžete v práci vyvolat válku, kterou však nevyhrajete.
 

Panna

Neusněte na vavřínech. To, co můžete udělat nyní, neodkládejte na zítra. Nakupí se na Vás mnoho starostí, které pokud nevyřešíte okamžitě, položí Vás k zemi. V práci byste měli zvolit strategii jak postupovat vůči kolegům, kteří jsou neloajální. Měli byste udělat pomyslný soudní proces nad takovými lidmi.


Váhy

Velký pozor na podvodníky ve Vašem okolí. Ne všechno je zlato tak, jak Vám to někdo předloží. Neuzavírejte žádné smlouvy, ani nerokujte o žádných obchodech. Síť lží Vás může přivést i na mizinu. Jen utrpíte újmu a porážku, kterou nebudete umět přiznat a zahanbíte sebe samého.

 

Štír

Všude dobře, doma nejlépe! Určitý druh temnoty Vás bude provázet, avšak tento druh temnoty bude pro Vás fascinující a způsobí, že hmotné věci pro Vás ztratí význam a budete se dívat na svět okem umělce. Uvidíte vše krásné kolem Vás, ne z hmoty, ale z duchovna.
 

Střelec

Láskyplné objetí v partnerském vztahu. Každý vztah má mít začátek a má být rovnocenný. Budete mít pocit euforie z objetí, kterého se Vám dostane, a budete se cítit jako v sedmém nebi. Budete si připíjet se svým partnerem a oslavovat Vaši lásku.
 

Kozoroh

Máte pocit nespravedlnosti vůči Vaší osobě. Chcete dosáhnout úspěchu, avšak tento vám uniká mezi prsty. Postůjte, zamyslete se, a začněte konečně uvažovat. Informace Vám tečou mezi prsty, avšak Vy je nevidíte. Chyťte je a budete mít úspěch zaručen. Pozor na bolesti hlavy.
 

Vodnář

Těžké sny a hrozivé noční můry, které Vás budou pronásledovat, si příliš nepřipouštějte. Jsou to pouze sny, které nebudou mít pro Vás žádný význam. Jste velmi vystresovaný, měl byste si odpočinout. Uvařte si heřmánkový čaj pro klidný spánek. Dejte si pozor na bolesti kloubů, máte málo pohybu.


Ryby

Ženete se do záhuby. Cílevědomost Vám sice dává sílu, ale v osobním životě jdete hlavou proti zdi. Priority, které jste si nastavili, jsou příliš vysoké. Je třeba polevit z těchto požadavků. Zvažte, nač máte dostatek sil a prostředků, abyste nepřecenili své síly a zbytečně pouze neočekávali.