Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 25.7. - 31.7…


Týdenní tarotový horoskop 25.7. - 31.7… (Zveřejněno: 24.07.2011)

 

Beran
Jste jako římská bohyně rozumu a moudrosti Minerva. Spojení moudrosti a rozumu Vám tento týden přináší obrovské příležitosti a nápady, které proměníte v peníze. Avšak pozor, držíte v rukou meč a můžete v práci vyvolat válku, kterou však nevyhrajete.

 

Býk
Vnímáte kolem sebe jakési procesy, které se dějí hlavně v oblasti lásky. Partner má zvláštní chování, ale Vy jen pozorujete a neumíte správně pochopit význam činů svého partnera. Svobodní se mohou těšit, že se jim dopřeje dostatek lásky, který je velmi překvapí.

 

Blíženci

Všude dobře, doma nejlépe! Určitý druh temnoty Vás bude provázet, avšak tento druh temnoty bude pro Vás fascinující a způsobí, že hmotné věci pro Vás ztratí význam a budete dívat na svět okem umělce. Uvidíte vše krásné okolo Vás, ne z hmoty, ale duše.

 

Rak

Přestaňte neustále snít a očekávat, že se Vám tyto nereálné sny splní. Cítíte se velmi sebejistě, ale pozor, aby vám toto sebevědomí velmi rychle nespadlo, nejste v postavení, kdy si můžete v práci říct co si myslíte a co byste chtěli. Sny odložte a věnujte se realitě.

 

Lev

Začněte myslet i na horší časy. Ne všechno bude trvat věčně, tak i obsah Vaší peněženky se jednou vyčerpá. Horší časy jsou nablízku, proto se na to připravte. Rozumně investujte peníze, které byste zbytečně utratily za malichernosti. Měli byste mít i více trpělivosti nad svými plány. Nemůžete mít všechno hned a okamžitě.
 

Panna

Jakou roli hraje ve Vašem životě světská moc? Jste spokojen s tím, co jste dosáhl? Jevíte se jako silná autorita pro své okolí, ale aby se tato autorita nezvrtla na tyranii. Pozor na to, aby se tak nestalo. Vypněte si mobil, odložte počítač a nebuďte otrokem doby a raději se projděte v přírodě.


Váhy

Nedívejte se stále jen a jen na sebe. Nejste na tomto světě sami, je třeba se dívat i na druhé. Jak se předpovídá poslední soud, kde se všechno vzkřísí, tak se vzkřísí Vaše vlastní mysl v něco nově přetvořeného. Ego a sobeckost ustoupí dozadu a v popředí se ukáže ctnost a obětavost.

 

Štír

Pozor na možný soudní proces. Hájíte bezbranné ve svém okolí a pocit křivdy, který mají, Vás nenechává chladným. Nejste oprávněn vynášet soudy. Nebuďte předpojatý vůči druhým lidem. Váhy váží stejně vinu i nevinu pro všechny.
 

Střelec

Dostali jste novou nabídku práce? Neváhejte ji přijmout, jste nabitý silnou energií, abyste dosáhl požadovaný úspěch. Budete jako bůh Vulkán, který vytvářel čisté zlato z nerostů z nitra země. Zázraky, které dosáhnete v pracovní oblasti, Vás budou těšit.
 

Kozoroh

Nedovolte, aby ostatní mysleli za Vás. Máte vlastní rozum, v práci víte kam směřujete a co chcete dosáhnout. Váš propracovaný myšlenkový pochod a dětská zvídavost Vám bude nahrávat. Vidíte vizi nové budoucnosti s pomocí situační analýzy ve Vaší práci.
 

Vodnář

Musíte zaujmout diplomatický postoj k Vašemu partnerovi. Ve vztahu dosáhnete pokrok k lepšímu, přiblížíte se více ke svému partnerovi, odkryjte kousek své masky, kterou jste měli před svým partnerem a více otevřete své srdce. Zapomeňte na pomstu pro toho kdo Vám nedávno ublížil.


Ryby

Vždycky musíte mít pravdu za každou cenu a ve svých vztazích máte vždy poslední slovo. Chyba, třeba umět odhadnout správný čas a zakousnout se do jazyka. Budete muset přiznat i porážku, kterou Vám přinese samotný život. Vítěz se bude z Vaší porážky těšit, Vy se jen budete muset smířit s prohrou.