Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 18.7. - 24.7…


Týdenní tarotový horoskop 18.7. - 24.7… (Zveřejněno: 17.07.2011)

 

Beran
Inteligence, moudrost, znalosti života a cenné rady do života byste měli posouvat dále svému okolí. Každý se učíme z vlastních chyb, ale Vy na cizích. Zároveň budete tento týden i poslem dobrých zpráv, které potěší mnoho lidí.

 

Býk
Očekávejte nejvyšší citové naplnění buď ve své rodině, nebo v okruhu svých přátel. Pozvěte rodinu k sobě na návštěvu, budete skvělý hostitel. Pozvání do kruhu přátel Vám přinese radost a smích, příjemné posezení se změní na příjemnou zábavu do časných ranních hodin.

 

Blíženci

Zaměřte se na cíl, který jste chtěli dosáhnout. Nedejte se rozptylovat svým okolím a událostmi, které se budou dít kolem Vás. Izolujte mysl od vnějšího světa a posaďte se na Pegase, abyste precválali ke svému cíli.

 

Rak

Nestahujte se před světem do jakési ulity, kterou jste si vytvořili. Proč byste měli utíkat, když úspěch, který jste dosáhli, čeká i na svou odměnu. Nebuďte skromný a vezměte si to, co jste dosáhli. Dosáhli jste to všechno sami bez cizí pomoci, tak proč se dělit o tyto plody?

 

Lev

Měli byste nastolit rovnováhu ve svém vztahu. Nemůžete neustále jen dávat svému partnerovi všechno a nic nedostávat. Třeba to změnit. Nemůžete být milosrdný Samaritán, který neustále daruje a pomáhá. Vyvažte vážky váhy na stejnou hladinu.
 

Panna

Vždycky musíte mít pravdu za každou cenu a ve svých vztazích máte vždy poslední slovo. Chyba, třeba umět odhadnout správný čas a zakousnout se do jazyka. Budete muset přiznat i porážku, kterou Vám přinese samotný život. Vítěz se bude z Vaší porážky těšit, Vy se jen budete muset smířit s prohrou.


Váhy

Milenecký vztah byste měli ukončit, jinak se tajemství odhalí. Nebojte se požádat o pomoc přátele, budete ji nyní potřebovat, abyste zvládli tlak, který se na Vás vyvíjí. Sdílejte s nimi své názory na životní situace, které přišly. Jiný pohled na svět Vám pomůže pochopit mnohé věci.

 

Štír

Láskyplné objetí v partnerském vztahu. Každý vztah má mít začátek a má být rovnocenný. Budete mít pocit euforie z objetí, které se Vám dostaví a budete se cítit jako v sedmém nebi. Budete si připíjet se svým partnerem a oslavovat Vaši lásku.
 

Střelec

Pokud Vám někdo není po vůli, dejte to najevo. Nikdy však neodsuzujte nikoho předem, odstraňte předsudky, abyste mohli spatřit i jiný pohled na lidi. Nebudete mít rádi vlastně nikoho a vůči všem budete předpojatí. Pokud budete odsuzovat předem, všechny od sebe zaplašíte.
 

Kozoroh

Myšlenkami jste se dostali do vlastního strašidelného hradu. Pronásledují Vás stavy úzkosti, napětí a stresu, z nichž se neumíte dostat. Požádejte přítele o rozhovor a svěřte se mu se svými pocity. Zbavte se smutku, který Vás obklopuje, protože jinak Vás přivede do stavu velkého smutku a depresí.
 

Vodnář

Věk není zárukou inteligence. I mladí lidé dokáží být velmi schopní a mají dostatek zkušeností. Ukažte své zkušenosti, které jste získali ve své práci. Dejte si pozor na příznaky, které Vám vysílá Vaše tělo. Navštivte lékaře, a udělejte si preventivní prohlídku, abyste si byli jisti svým zdravím.


Ryby

Potěšte sebe nebo své blízké malým dárkem. Darovat je pěkné, a být obdarováni ještě krásnější. Finanční přilepšení, které k vám nečekaně dorazí Vás potěší, proto byste mohli potěšit i Vaše nejbližší. Jen tak lehce na to nezapomenou.