Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 11.7. - 17.7…


Týdenní tarotový horoskop 11.7. - 17.7… (Zveřejněno: 10.07.2011)

 

Beran
Budete nepochopeni ve Vaší práci a ve svém okolí. Tvrdohlavě si půjdete za cílem, který nebude mít vůbec logický základ, ale Vy budete vědět, že děláte správně. Později všichni pochopí, že co bylo považováno za bláznovství, mělo své opodstatnění.

 

Býk
Balancuje na ostří nože. Máte nápady, které byste chtěli zrealizovat, ale neumíte se správně rozhodnout. Neváhejte příliš dlouho, abyste nepadli do propasti a Vaše plány s Vámi. Porovnejte, analyzujete, zvažte pro a proti a vydejte jasné stanovisko. Pozor na silné bolesti hlavy.

 

Blíženci

Dostane se k Vám žádost o pomoc od Vašich rodinných příslušníků. Netřeba ji ignorovat, jste poslední osoba, která jim umí pomoci. Nezištná pomoc bude odměněna velkou vděčností. Pokud váháte, zda se pustit do nového vztahu, měli byste tak učinit.

 

Rak

V práci máte všichni společného nepřítele. Avšak sami ho neporazíte, jedině pokud vás bude více bojovníků proti této osobě, tak se jí zbavíte. Také se musíte v práci spoléhat na své kolegy, bez nich byste neznamenali nic. Je vám to proti srsti, ale sami cíle nedosáhnete.

 

Lev

Myšlenkami jste se dostali do vlastního strašidelného hradu. Pronásledují Vás stavy úzkosti, napětí a stresu, z nichž se neumíte dostat. Požádejte přítele o rozhovor a svěřte se mu se se svými pocity. Zbavte se smutku, který Vás obklopuje, protože Vás jinak přivede do stavu velkého smutku a depresí.
 

Panna

Potěšte sebe nebo své blízké malým dárkem. Darovat je pěkné, a být obdarováni ještě krásnější. Finanční přilepšení, které k Vám nečekaně dorazí Vás potěší, proto byste mohli potěšit i Vaše nejbližší. Jen tak lehce na to nezapomenou.


Váhy

Díváte se dopředu a co vidíte? Nejistota, která nyní Vámi panuje, je stále silnější než Vy. Ohlédněte se dozadu, podívejte se, čeho jste dosáhli a ukažte druhým, že nejste žádné béčko. Naberte nové síly v pracovní oblasti. Úspěch na sebe nenechá dlouho čekat.

 

Štír

Nehrajte se na mučedníka. Netrpíte za nic, za všechno si můžete jen Vy sami. Máte pocit, že se obětujete pro celý svět, avšak nic neděláte. Okolí od Vás očekává něco jiného, ne neustále kňučení o tom, jak trpíte pro všechno. Netřeba být neustále moralisticky naladěn, raději se trošku se zamyslete nad svým nynějším chováním.
 

Střelec

Vrátíte se do dětských časů a znovu si vzpomenete na hry, které jste se hráli jako děti. Nic Vám nebrání, abyste zapojili své okolí a znovu se vrátili do dětství a zahráli si. Neustále byste poznávali něco nového, ale zkoumejte nové objevy hlouběji, nejen povrchně.
 

Kozoroh

Přestaňte neustále snít a očekávat, že se Vám tyto nereálné sny splní. Cítíte se velmi sebejistě, ale pozor, aby vám toto sebevědomí velmi rychle nespadlo. Nejste v postavení, kdy si můžete v práci říct co si myslíte a co byste chtěli. Sny odložte na později a myslete raději na realitu.
 

Vodnář

Plánujete, taktizuje, neustále přemýšlíte. Ale zbytečně. Vaše myšlenky zatuhly a Vy se nemůžete pohnout žádným směrem. Víte, že se musíte pohnout, ale stojíte na jednom místě, přešlapujete. Už se konečně pohněte dopředu, protože jinak Vás přepadne deprese a smutek, jehož se těžko zbavíte.


Ryby

Pokud Vám někdo není po vůli, dejte to najevo. Nikdy však neodsuzujte nikoho předem, odstraňte předsudky, abyste mohli vidět i jiný pohled na lidi. Nebudete mít rádi vlastně nikoho a vůči všem budete předpojatí. Pokud budete odsuzovat předem, všechny od sebe zaplašíte.