Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 4.7. - 10.7…


Týdenní tarotový horoskop 4.7. - 10.7… (Zveřejněno: 03.07.2011)

 

Beran
Dostane se k Vám žádost o pomoc od Vašich rodinných příslušníků. Netřeba ji ignorovat, jste poslední osoba, která jim umí pomoci. Nezištná pomoc bude odměněna velkou vděčností. Pokud váháte, zda se pustit do nového vztahu, měli byste tak učinit.

 

Býk
Dávno jste nebyli obdarováni, proto se těšte i z malého dárku, kterým Vás potěší Vaše okolí. Konflikt, který vznikne, se snažte co nejdříve ukončit, protože Vám bude pouze zbytečně odebírat energii, které máte nyní málo.

 

Blíženci

Začněte myslet i na horší časy. Ne všechno bude trvat věčně, tak i obsah Vaší peněženky se jednou vyčerpá. Horší časy jsou nablízku, proto se na to připravte. Rozumně investujte peníze, které byste zbytečně utratili za malichernosti. Měli byste mít i více trpělivosti nad svými plány. Nemůžete mít všechno hned a okamžitě.

 

Rak

Roztřesený žaludek není hladem, ale Vaší psychikou. Nervozita, která Vámi bude panovat, má původ ve Vašem nitru. Měli byste si uvařit bylinkový čaj a strávit klidný večer při tomto šálku čaje. Jinak hrozí, že svými slovy ublížíte hlavně svým nejbližším.

 

Lev

Vaše trpělivost není věčná. Nesmíte neustále čekat, že se všechno zlepší. Probuďte se a začněte sbírat ovoce své práce, protože jinak byste o všechno přišli. V práci si bouchněte do stolu a nečekejte, že se vše odehraje samo bez Vašeho přičinění.
 

Panna

Velký pozor na podvodníky ve Vašem okolí. Ne vše je zlato, tak jak Vám to někdo předestře. Neuzavírejte žádné smlouvy ani nerokujte o žádných obchodech. Síť lží Vás může přivést i na mizinu. Jen utrpíte újmu a porážku, kterou nebudete umět přiznat a jen Vás zahanbí.


Váhy

Jdete za svým cílem, ale ne korektně. Hrnete se pomalu i přes mrtvoly. Jste posedlý úspěchem, ale musíte s tím nést i následky za použité prostředky. Jste sexuálně rozdráždený, ale sex na jednu noc není správné rozhodnutí. Důsledky z této noci se dostaví rychle.

 

Štír

Peníze, co jste půjčili, se k Vám znovu vrátí. Nebojte se ozvat, abyste je už měli pohromadě. Měli byste se zamyslet nad možností investování svých úspor. V práci neusněte na vavřínech. Loď je přichystána aby odplula, ale pokud nestihnete nastoupit, odpluje i bez Vás.
 

Střelec

Konec je začátek něčeho nového. Pokud něco skončí, neznamená to, že skončíte i Vy. Udělejte tlustou čáru za svým životem, zanechte minulost a začněte žít znovu naplno svůj život. Bojíte se zanechat všechno staré, ale bude to pro Vás skutečné vykoupení. Nebojte se změny.
 

Kozoroh

Těžké sny a hrozivé noční můry, které Vás budou pronásledovat, si velmi nepřipouštějte. Jsou to jen sny, které nebudou mít pro Vás žádný význam. Jste velmi vystresovaný, měl byste si odpočinout. Uvařte si heřmánkový čaj pro klidný spánek. Dejte si pozor na bolesti kloubů, máte málo pohybu.
 

Vodnář

Jakou roli hraje ve vašem životě světská moc? Jste spokojen s tím, čeho jste dosáhl? Jevíte se jako silná autorita pro své okolí, ale aby se tato autorita nezvrtla na tyranii. Pozor na to, aby se tak nestalo. Vypněte si mobil, odložte počítač a nebuďte otrokem doby a raději se projděte v přírodě.


Ryby

Nestahujte se před světem do jakési ulity, kterou jste si vytvořili. Proč byste měli utíkat, když úspěch, který jste dosáhli, čeká i na svou odměnu. Nebuďte skromný a vezměte si to, co jste dosáhli. Dosáhli jste to všechno sami bez cizí pomoci, tak proč se dělit o tyto plody?