Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 20.6. - 26.6…


Týdenní tarotový horoskop 20.6. - 26.6… (Zveřejněno: 19.06.2011)

 

Beran
Vnímáte kolem sebe jakési procesy, které se dějí hlavně v oblasti lásky. Partner má zvláštní chování, ale Vy jen pozorujete a neumíte správně pochopit význam činů svého partnera. Svobodní se mohou těšit, že se jim dopřeje dostatek lásky, který je velmi překvapí.

 

Býk
Tvrdě jste pracovali celý rok, měli byste si dopřát i odpočinek a dovolenou. Vytvořili jste prostředí, se kterým jste sami spokojeni a nepotřebovali jste ani cizí pomoc. Dejte si však pozor, abyste se neuzavřeli do svého nitra proto, že jste již dosáhli to, co jste chtěli. Dejte si pozor na páteř.

 

Blíženci

Velký pozor na podvodníky ve Vašem okolí. Ne vše je zlato tak, jak Vám to někdo předestře. Neuzavírejte žádné smlouvy ani nerokujte o žádných obchodech. Síť lží Vás může přivést i na mizinu. Jen utrpíte újmu a porážku, kterou nebudete umět přiznat a zahanbí Vás to.

 

Rak

Myšlenkami jste se dostali do vlastního strašidelného hradu. Pronásledují Vás stavy úzkosti, napětí a stresu, z nichž se neumíte dostat. Požádejte přítele o rozhovor a svěřte se mu se svými pocity. Zbavte se smutku, který Vás obklopuje, protože Vás přivede do stavu velkého smutku a depresí.

 

Lev

Zanedbali jste partnera, zanedbali jste svou rodinu. Rodina je pro Vás důležitá a měli byste se jim věnovat. Vaše kroky budou iracionální a nepochopené, ale bude to způsobeno Vaším vlastním cítěním. Budete celý svět vnímat pouze přes srdce a city, ne rozumem.
 

Panna

Rozjíždíte projekty ve své práci, ale nejste schopen je dotáhnout do konce. Nedůsledně plníte své úkoly, pozor, vymstí se Vám to. Nikdo za Vás Vaši práci neudělá, ani když se na něj budete šibalsky usmívat. Než se pustíte do nových projektů, seznamte se se všemi okolnostmi.


Váhy

Očekávejte nejvyšší citové naplnění buď ve své rodině, nebo v okruhu svých přátel. Pozvěte rodinu k sobě na návštěvu, budete skvělý hostitel. Pozvání do kruhu přátel Vám přinese radost a smích, příjemné posezení se změní na příjemnou zábavu do časných ranních hodin.

 

Štír

Naberte odvahu přeskočit na druhý břeh. Váháte nad rozhodnutím ve své profesionální oblasti. Musíte být odvážní a okamžitě se rozhodnout. Zaváhání jsou nepřístupná, protože máte moc na to, abyste změnili osud ve svůj prospěch.
 

Střelec

Vždycky musíte mít pravdu za každou cenu a ve svých vztazích máte vždy poslední slovo. Chyba, třeba umět odhadnout správný čas a zakousnout se do jazyka. Budete muset přiznat i porážku, kterou Vám přinese samotný život. Vítěz se bude z Vaší porážky těšit, Vy se jen budete muset smířit s prohrou.
 

Kozoroh

Nelžete sami sobě. Iluze, které držíte jako postoj v určitých situacích, nejsou správné. Držte se raději pevně při zemi, abyste nepadli rychle na zem. Vaše fantazie pracuje na plné obrátky, ale pamatujte, jsou to jen prázdné věci, které se nikdy nesplní.
 

Vodnář

Inteligence, moudrost, znalosti života a cenné rady do života byste měli posouvat dále svému okolí. Každý se učíme z vlastních chyb, ale Vy na cizích. Zároveň budete tento týden i poslem dobrých zpráv, který potěší mnoho lidí.


Ryby

Nedívejte se stále jen a jen na sebe. Nejste na tomto světě sami, třeba se dívat i na druhé. Jak se předpovídá poslední soud, kde se všechno vzkřísí, tak se vzkřísí Vaše vlastní mysl v něco nově přetvořeného. Ego a sobeckost ustoupí dozadu a v popředí se ukáže ctnost a obětavost.