Infoservis » »

Měsíční tarotový horoskop na červen 2011


Měsíční tarotový horoskop na červen 2011 (Zveřejněno: 31.05.2011)

 

 

Beran – Tři disky


Vytvoříte něco ušlechtilého z něčeho obyčejného. I z obyčejného kovu se může stát něco ušlechtilé. Kovář tvoří zlaté mince za pomoci ohně (naší energie), bez cizí pomoci.

 

Láska: Začíná se nový vztah, který je třeba tvořit od základů. Musíte formovat vztah od začátku, nesmíte zapomenout na žádný detail.

 

Práce: Novou práci hledat nemusíte, stačí se dívat na tu současnou, protože v ní máte potencionál vyniknout. Stačí ukázat Vaše schopnosti a Vaše nadání. Přestaňte plakat a začněte něco dělat, jinak budete stagnovat.

 

Zdraví: Zdraví je na prvním místě, ale Vy máte dostatek energie pro všechny kolem. Zapojte všechny své síly, abyste se zmobilizovali. Zdravotní problémy Vám tento měsíc nehrozí.

Býk – Sedm holí


Rozhodnutí, které budete muset udělat, způsobí ve Vašem životě vážný zvrat, který přinese jen pozitivní výsledky pro budoucnost. Netřeba mít obavu učinit rozhodnutí, které bude radikální.
 

Láska: Ve vztahu jste zastagnovali, ale nejste schopen udělat téměř žádné rozhodnutí. Všichni jsou proti Vašemu vztahu, ale nezapomínejte základní pravidlo - Vztah žijete Vy, ne Vaši přátelé.
 

Peníze: Práce je momentálně jako šachovnice. Jako zobrazuje karta šachovnicově rozložení, tak i Vy si v práci budete připradat jako v šachovnici. Musíte vystihnout správný moment a zasáhnout tahem Šachy-Mat, abyste zvítězili nad všemi ve Vaší práci.
 

Zdraví: Dávejte si pozor na psychické vytížení ze hry, kterou tento měsíc rozehrajete. Časté stresové situace Vás mohou velmi unavit a proto si dopřejte raději dostatek relaxační hudby.

Blíženci – Čtyři hole

 

Naplánovali jste si změnu, kterou už potřebujete dávno provést, ale neumíte vystihnout pravý moment, kdy máte všechno změnit. Netřeba se vrhat bezhlavě do změny, ale třeba to naplánovat a hlavně taktizovat.
 

Láska: Partnerské vztahy jsou v pořádku, jak ale vychází oheň z poza dveří, tak i Vy vnímáte novou energii ve vztahu. Otevírá se pomyslná třináctá komnata, která přinese do vztahu nové vzplanutí lásky a také novou dimenzi vztahu, kde se s partnerem více sblížíte.
 

Peníze: Chtěli byste finanční přilepšení, ale dosud jste si pořád nepřilepšili. Potřebujete více financí, avšak nevíte, kde jejich nalézt. Vaše peníze potřebují injekci, ale musíte se i Vy k tomu přičinit a nejen neustále čekat, až přijdou peníze samy.
 

Zdraví: Nachlazení které Vás postihne tento měsíc je z průvanu. Dejte si horkou koupel, abyste uvolnili dutiny.

Rak - Poustevník

 

Chraňte si své vnitro, které je tento měsíc pro Vás to jediné útočiště před okolním světem. Tento měsíc budete muset hrát přetvářku, která Vám nebude vyhovovat, ale bude to jediné, co Vám zůstáva, abyste se uchránili od útoků z Vašeho okolí.
 

Láska: Trpělivost růže přináší. Dejte si pozor na naskytnuté příležitosti klamavé lásky, které Vás jenom zraní. Hlavně nikoho neposuňte na druhou kolej jen proto, že jste dostali nový objev pod ruce.
 

Peníze: V práci je dusná atmosféra, avšak Vy si stále nechcete připustit, že je nejvyšší čas se posunout dál. Neklid, který Vás provázi dlouho, se tento měsíc jen znásobí.
 

Zdraví: Raději se tento měsíc vyhýbejte velkým fyzickým aktivitám, protože rychle přijdete k úrazu.

Lev - Devět mečů


Neustále jste v napětí a strachu. Tak jako žena na kartě, i vy se obáváte všeho, co se k Vám přiblíží. Máte téměř panický strach i z vlastního stínu.
 

Láska: Přehnal jste svou žárlivost na plné čáře, protože partner Vás milujete, ale Vy ho podezříváte ze všeho. Zbytečně se zatěžujete svými utkvělými představami o vymyšlených milencích Vašeho přítele.
 

Peníze: V práci Vám vytahují na oči všechno, co jste provedli. Některé problémy, které jste měli v pracovní oblasti, se nyní vynoří jako nesprávné řešení v očích Vašich nadřízených. Musíte si své rozhodnutí obhájit, protože bylo správné.
 

Zdraví: Nesmíte se trápit pro zbytečnosti, přivoláte si tím tento měsíc žaludeční problémy, které Vás budou dlouho provázet. Dopřejte si ovesné vločky, případně jen lehká jídla, abyste nezatěžovali žaludek

 

Panna - Rytíř pohárů

 

Jste jako mořský koník, který se vynořuje z mořské hladiny. Vaše city se posouvají kupředu a Vy se neustále vynořujete na hladinu vody. Nesmíte se unavit, nechte vyplout na povrch Vaše city.
 

Láska: Své city si chráníte před okolním světem, ale stejně tak je schováváte před svým partnerem. Dejte si pozor, aby Váš partner neměl pocit, že jste ho odsunuli na vedlejší kolej.
 

Peníze: V práci tento měsíc nesmíte polevit. Budete mít pocit, že se nezvládáte ani pohnout, ale třeba si dát pozor, abyste neusnuli v práci a nezůstali jako pasivní prvek. Probuďte se a začněte také pracovat.
 

Zdraví: Dávejte si pozor na deprese, které Vás mohou přemoci a znepříjemnit Vám večery v kruhu rodiny a přátel. Navštívte lékárnu a kupte si uklidňující čaj.

Váhy - Tři poháry


Chtěli byste se bavit a užívat si života plnými doušky, ale nevíte jak na to. Měli byste se uvolnit ze stresu, který jste prožili a dopřát si lidskou společnost. Nesmíte být neustále upjatý.
 

Láska: Pociťujete samotu a neumíte se odpoutat od běžných starostí. Měli byste sebrat kamarádku a vyrazit na pořádný lov, abyste někoho ulovili. Zadaní by měli svému partnerovi věnovat večerní pohodu a dostatek něhy.
 

Peníze: Kontakty, které máte ve svém okolí, jsou Vám plně k dispozici. Proč jich nevyužijete? Začněte něco dělat i pro sebe a buďte alespoň trochu sobecký. Zajistěte si dobrou budoucnost pro sebe přes své kontakty.
 

Zdraví: Vaše ledviny mohou tento měsíc trpět, proto si dejte pozor na dostatečný příjem tekutin. Čistá minerální voda Vám pomůže pročistit nejen ledviny, ale i celé tělo. To je to, co potřebujete.

Štír - Poslední soud
 

Dávejte si pozor na Vaši psychiku, měsíc se na Vás budou sypat špatné zprávy. Neberte to tak špatně, protože ne všechno je tak špatné, jak se na první pohled zdá. Budou se kupit problémy a Vy nebudete vlastně vědět, kam máte dřív skočit a jaký problém máte první vyřešit.
 

Láska: Laskavé srdce bude třeba tento měsíc velmi pohladit. Opřete se o Vašeho partnera, který Vám je oporou. Nezadaní, dávejte si pozor, abyste si nenašli ze zoufalství známost na jednu noc.
 

Peníze: Problémy s financemi, které byly na začátku měsíce se s jeho koncem otočí o 180 stupňů a Vám se konečně začne dařit a vydechnete si.
 

Zdraví: Dopřejte si dostatek spánku, abyste načerpali síly. Vaše tělo hlavně potřebuje odpočinek. Raději si dopřejte více spánku.

Střelec - Viselec


Zůstali jste stát na jednom místě a přemýšlíte, zda všechno má svůj smysl a zda dosahujete požadovaný cíl. Přemýšlíte zbytečně nad svými kroky, protože nemáte dostatečné sebevědomí. Měli byste věřit sám sobě a svému vnitřnímu hlasu.
 

Láska: Partner Vás miluje, ale stagnujete na mrtvém bodě a nedokážete se pohnout. Musíte vykročit dopředu, ale cesta je trnitá. Nesmíte zůstat stát. Nestagnujte, snažte se pohnout dopředu.
 

Peníze: Peníze jsou a také budou. Máte nápad jak rozvinout své podnikání, avšak stále byste chtěli víc. Musíte se uspokojit i z menší částkou, jinak se můžete stát nenasytný a změní to celkový Váš charakter. Pokud uvažujete o změně práce je to zbytčné, není na to vhodný čas.
 

Zdraví: Bolesti hlavy, které Vás trápí, jsou z páteře. Jděte si zaplavat, abyste uvolnili svalové křeče a zbavili se bolesti hlavy.

Kozoroh - Královna mečů

 

Tento měsíc budete mít nesmírnou sílu vůle, mnohé věci se Vám budou zdát jednodušší, lehčí a nekomplikované. Rozhodnete se prorazit v mnoha oblastech. Do toho, protože vše Vám je nakloněné.
 

Láska: Tento měsíc budete oporou pro svého partnera, který ji ve Vás bude hledat. Je třeba mu být nápomocný, aby cítil ve Vás oporu. Bude totiž prožívat obtížné období, které bude tlačit na jeho psychiku.
 

Peníze: Začali jste v práci tvořit dílo, které je velmi náročné. Musíte vydržet, abyste dotáhli všechno do konce. Nesmíte se vzdávat v pracovní oblasti hned při prvním problému, ale čelit problému, abyste dosáhli vytouženého výsledku. Zapojte svou intuici.
 

Zdraví: Dávejte si pozor na domácí práce, abyste se neprepracovali a hlavně abyste nepřišli k úrazu. Neměli byste být tak horlivý.

Vodnář - Šest holí


Nevzdávejte se bez boje, protože jinak nedosáhnete nic. Nebojujete proti větrným mlynům, ale proti člověku, který Vám neustále škodí. Abyste porazili nepřítele, musíte najít zprávné spojence, jenom tak jej porazíte.
 

Láska: Pokud chcete být soudcem ve vztahu, tak si předtím zavažte oči, abyste viděli to, co je před Vámi skryto. Jinak nebudete zprávný soudce. Samota je léčitel, který Vám přinese širší perspektivu a poznání seba samého.
 

Peníze: Trpělivost růže přináší. Projekt, který jste rozběhli na začátku měsíce se bude zhodnocovat, nesmíte příliš tlačit na pilu, abyste jí nezlomili. V práci nestrávíte ani minutu navíc.
 

Zdraví: Nemůžete se zbavit únavy a vyčerpanosti. Dopřejte si dostateční přísun vitamínů!

Ryby - Věž


Věž, která je zobrazena na kartě padá v okamžiku, jako mávnutím kouzelného proutku. Tak i ve Vašem životě to bude jako blesk z jasného nebe a budete mít pocit, že se Vám vše hroutí mávnutím kouzelného proutku.
 

Láska: Dejte si pozor, aby Váš vztah rychle neztroskotal, protože se může rychle stát, že nevinná hádka se může proměnit na rozchod s partnerem. Dejte si pozor, abyste nevyslovili slova, kterých budete později litovat.
 

Peníze: Změna je nutná a je to životní cyklus, který nezastavíte. Připravte se tento měsíc na hrubou změnu života v pracovní oblasti. Všechno zlé je k něčemu dobré, proto nelitujte rozhodnutí v práci. Protože lepší práce je pro Vás na obzoru. Netřeba se bránit přijmout nové pracovní nabídky.
 

Zdraví: Dejte si pozor na své plíce, měli byste přestat kouřit a hlavně si dát pozor na prochladnutí. Může se Vám rychle stát, že dostanete silný zápal plic.