Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

DECADANCE představuje headlinera edice…


DECADANCE představuje headlinera edice… (Zveřejněno: 01.06.2011)

BTL Agency uvádí :

 

DECADANCE - CABARET

 

Pátek 10. 6. 2011, 21.30 otevření klubu, 22.00 start programu, 06.00 konec
SaSaZu klub – Holešovická tržnice, hala 25, Bubenské nábřeží 306, Praha 7

Djs: ARNO COST (F), TRISTAN GARNER (F), LUCCA (CZ) + Tereza Černochová (CZ) vokály,
PROUD M (CZ), mnoho živých vystoupení připravených speciálně k tématu této edice
Live VJ mix – Dílna film, Decadance hot dancers s kostýmy od Romana Šolce

 

 

DECADANCE představuje headlinera edice Cabaret – ARNO COST

 

 

Již příští pátek se uskuteční v klubu SaSaZu další pokračování akce DECADANCE, jejímž headlinerem je tentokrát hvězda z Francie Arno Cost. Přinášíme vám jeho profil.

 

Od svého velkého zjevení v roce 2006 si francouzský DJ a producent Arno Cost rychle vytvořil renomé jednoho z nejslibnějších mladých talentů taneční scény. Díky muzikálnímu cítění pro elektronickou hudbu, disko a house si Arnova produkce a remixy vysloužily pochvalu nejvýznamnějších postav taneční hudby, mimo jiné Peta Tonga, Toma Novyho a Sebastiana Ingrossa.

 

Arnův talent má kořeny v iniciativě jeho rodičů, kteří ho vedli k hudbě už od dětství. V mládí poslouchal pop music, italo disco a později inovátorský tzv. „French Touch“ v podání například Daft Punk. Od poslechu pak už byl jen krůček k vlastní tvorbě, které se začal věnovat roku 1999.

 

Fast forward: rok 2006, uzrává první velký plod Arnova snažení, když spolu se dvěma blízkými kamarády, Normanem Dorayem a Pierrem de la Touche, podepisuje smlouvu u Serial Records. Jejich formace The Freshmakers slaví úspěch se singlem „Let U Go“. Hrají ho rádia a hraje ho taky řada význačných DJů, jako například Didier Sinclair, Antoine Clamaran, Hoxton Whores či Muttonheads.

 

V té době také Arno zremixoval track „Under the Fuse of Love“ skupiny Geyster, kterého se okamžitě ujal Pete Tong a který díky němu vystřelil na druhé místo UK Club Charts, kde se několik týdnů držel na předních příčkách. Zbytek roku 2006 strávil Arno s kolegy z The Freshmakers remixováním tracků mimo jiné pro Da Sushimana, Riloda a Serial Crew. Spolu s tím si u labelů Cr2 a Kontor začal budovat i sólovou kariéru.

 

Arnova popularita dále rostla, když spolu s DJ Ariasem vydal svůj první velký hit, vytříbenou skladbu „Magenta“. Pete Tong a Tom Novy si skladbu doslova zamilovali a remix Dave Spoona se stal v podstatě „tajnou zbraní“ DJů všude na světě. „Magenta“ byla toho roku nejhranější skladbou akce Amsterdam Dance Event.

 

Další skladbou, kterou Arno vydal pro label Cr2, byla v roce 2007 „Apocalypse“. Směs rozmáchlých tónů a dunivých rytmů house, na které se podílel i Norman Doray, si oblíbili mezi jinými Eric Prydz, Steve Angelo a Sebastien Leger, který tuto skladbu také oblékl do slušivého remixového kabátu. Pokud jde o sílu Arnova partnerství s Dorayem a de la Touchem, není pochyb o tom, že odpověď na Swedish House Mafii se zrodila právě v Paříži. V roce 2007 pak ještě Arno na objednávku zremixoval tracky Laidback Luka, Davida Guetty a také skladbu „Kalle“ od Zoo Brazil.

 

S rokem 2008 přichází Arnovy smash hity „Souvenir“ a „Golden Walls“ a spolupráce se Švédem Johnem Dahlbackem. Jejich společná tvorba si vysloužila pochvalu mimo jiné Axwella a Steva Angella. Arnova mezinárodní hvězda stále stoupá vzhůru: hraje na Sydney Freedom Dance Festivalu a slavná rozhlasová stanice RADIO FG si u něj objednává mix kompilace CLUB FG, kterou před ním několik let produkoval David Guetta.

 

V současnosti se Arno připravuje spustit svůj vlastní label ACtive. Arno – sólově i ve Freshmakers – je stále v kurzu a jeho talent nepřestává rozechvívat, překvapovat a uspokojovat DJe, producenty a milovníky house music po celém světě.

 


Více informací na www.decadance.cz a http://www.facebook.com/decadanceparty
Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v předprodeji u Ticketstream . Akce – prvních 300 kusů vstupenek za 390 Kč + poplatky, dále 450 Kč + poplatky, na místě 590 Kč. GOLDEN VIP vstupenky 990 Kč + poplatky, 1190 Kč na místě. DIAMOND VIP vstupenky 2200 Kč + poplatky, 2500 Kč na místě (zahrnují neomezenou konzumaci na baru)

 

AKCE 3+1 vstupenka zdarma pro uživatele iBoys.cz - pro info klikni zde...

 

Official after party – STUDIO 54, Praha 1, Hybernská 38