Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 6.6. - 12.6…


Týdenní tarotový horoskop 6.6. - 12.6… (Zveřejněno: 05.06.2011)

 

Beran
Roztřesený žaludek není hladem, ale Vaší psychikou. Nervozita, která ve Vás bude panovat, má původ ve Vašem nitru. Měli byste si uvařit bylinkový čaj a strávit klidný večer při tomto šálku čaje. Jinak hrozí, že svými slovy ublížíte hlavně svým nejbližším.

 

Býk
Vrátíte se do dětských časů a znovu si vzpomenete na hry, které jste se hráli jako děti. Nic Vám nebrání, abyste zapojili své okolí a znovu se vrátili do dětství a zahráli si. Neustále byste poznávali něco nového, ale zkoumejte nové objevy hlouběji, nejen povrchně.

 

Blíženci

Přestaňte neustále snít a očekávat, že se Vám tyto nereálné sny splní. Cítíte se velmi sebejistě, ale pozor, aby vám toto sebevědomí velmi rychle nespadlo. Nejste v postavení, kdy si můžete v práci říct co si myslíte a co byste chtěli. Sny odložte na později a myslete raději na realitu.

 

Rak

Těžké sny a hrozivé noční můry, které Vás budou pronásledovat, si velmi nepřipouštějte. Jsou to jen sny, které nebudou mít pro Vás žádný význam. Jste velmi vystresovaní, měli byste si odpočinout. Uvařte si heřmánkový čaj pro klidný spánek. Dejte si pozor na přepracování.

 

Lev

Ženete se do záhuby. Cílevědomost Vám sice dává sílu, ale v osobním životě jdete hlavou proti zdi. Priority, které jste si nastavili, jsou příliš vysoké. Je třeba slevit z těchto požadavků. Zvažte, nač máte dostatek sil a prostředků, abyste nepřecenili své síly a zbytečně pouze neočekávali nereálné.
 

Panna

Věk není zárukou inteligence. I mladí lidé dokáží být velmi schopní a mají dostatek zkušeností. Ukažte své zkušenosti, které jste získali ve své práci. Dejte si pozor na příznaky, které Vám vysílá Vaše tělo. Navštivte lékaře, a nechte si udělat preventivní prohlídku, abyste si byli jisti svým zdravím.


Váhy

Dejte si pozor na svůj krevní tlak. Máte dostatek adrenalinu, srdce Vám buší dychtivostí po dobrodružství. Setkání v kruhu rodiny Vás nejen příjemně překvapí, ale budete mít pocit, že jste kovář, který kuje očka řetězu, aby kruh rodiny z řetězu byl silný a nezničitelný.

 

Štír

Už dávno se díváte na svůj domov očima změny. Dlouho přemýšlíte, že byste měli doma přesunout nábytek a trošku jinak uspořádat všechny věci. Je vhodný čas na to, abyste vymalovali svůj domov a znovu vytvořili harmonii, kterou potřebujete pociťovat doma.
 

Střelec

Nedovolte, aby ostatní mysleli za Vás. Máte vlastní rozum, v práci víte, kam směřujete a čeho chcete dosáhnout. Váš propracovaný myšlenkový pochod a dětská zvědavost Vám bude nahrávat. Vidíte vizi nové budoucnosti s pomocí situační analýzy ve Vaší práci.
 

Kozoroh

Dejte si pozor na svůj krevní tlak. Máte dostatek adrenalinu, srdce Vám buší dychtivostí po dobrodružství. Setkání v kruhu rodiny Vás nejen příjemně překvapí, ale budete mít pocit, že jste kovář, který kuje očka řetězu, aby kruh rodiny z řetězu byl silný a nezničitelný.
 

Vodnář

Díváte se dopředu a co vidíte? Nejistota, která nyní ve Vás panuje je stále silnější než Vy. Obhlédněte se dozadu, podívejte se, čeho jste dosáhli a ukažte druhým, že nejste žádné béčko. Naberte nové síly v pracovní oblasti. Úspěch nenechá na sebe dlouho čekat.


Ryby

Duševně byste si měli odpočinout. Nejen tělo, i duše potřebuje spánek. Vypněte duši, zastavte se na moment, zapalte si svíčku a spalte všechen svůj stres v jejím ohni. Vezměte partnera na procházku do lesa a sami uvidíte, jak se Vaše nitro očistí.