Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

DECADANCE představuje – TRISTAN GARNER


DECADANCE představuje – TRISTAN GARNER (Zveřejněno: 24.05.2011)

BTL Agency uvádí :

 

DECADANCE - CABARET

 

Pátek 10. 6. 2011, 21.30 otevření klubu, 22.00 start programu, 06.00 konec
SaSaZu klub – Holešovická tržnice, hala 25, Bubenské nábřeží 306, Praha 7

Djs: ARNO COST (F), TRISTAN GARNER (F), LUCCA (CZ) + Tereza Černochová (CZ) vokály,
PROUD M (CZ), mnoho živých vystoupení připravených speciálně k tématu této edice
Live VJ mix – Dílna film, Decadance hot dancers s kostýmy od Romana Šolce

 

DECADANCE představuje jednu z hvězd edice Cabaret – TRISTAN GARNER

 

Již na necelé tři týdny vystoupí v Praze na další edici párty Decadance francouzská hvězda house hudby TRISTAN GARNER. Byl vybrán jako jeden z představitelů francouzské taneční hudby a doufejme, že jeho přítomnost v SaSaZu dodá edici CABARET ten správný nádech. Zde vám přinášíme jeho biografii.

 

Tristan Garner si na světové scéně taneční hudby úspěšně buduje pozici jednoho z nejtalentovanějších DJů a producentů NOVÉ francouzské generace, která jde ve šlépějích Cerrona, Daft Punku a Cassiusu.

 

Tristan se zapsal do širokého povědomí na celém světě řadou oblíbených hitů, jako např. „Give Love“, „Freedom“ či „Caribe“. S Normanem Dorayem za spoluúčinkování Errola Reida vypustil do světa dnes už proslulý track „Last Forever“ a s Gregori Klosmanem stvořili houseovou hymnu loňského roku „Fuckin’ Down“.

 

Díky svým úspěchům a podpoře takových zvučných jmen jako Swedish House Mafia, Armin Van Buuren, Tiesto, David Guetta, Dirty South a Roger Sanchez si tenhle kluk z Nice už mohl zahrát v nejslavnějších klubech a na nejvýznamnějších akcích, jako např. v Amnesia Ibiza, Pop Plage, Noumea, Goa Beach či v moskevském klub u We Are Family.

 

Tristan dnes žije v Paříži, kde ho momentálně zaměstnává jeho nový labelový projekt Xtra Life Records, který je subdivizí nahrávací firmy Strictly Rhythm. Ve studiu pracuje na budoucích klubových vypalovačkách jako „Fallin“ feat. Polina u Extra Life/AATW/3Beat, kterou silně propaguje Tiesto, či remixu „Make Your Move 2011“ od Redroche vs Armstrong pro Ministry of Sound anebo na „Rapture“ of Eyezcream and Nadia Ali, který si oblíbili Swedish House Mafia, Armin Van Buuren, Above & Beyond and Cosmic Gate.


Více informací na www.decadance.cz a http://www.facebook.com/decadanceparty
Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v předprodeji u Ticketstream . Akce – prvních 300 kusů vstupenek za 390 Kč + poplatky, dále 450 Kč + poplatky, na místě 590 Kč. GOLDEN VIP vstupenky 990 Kč + poplatky, 1190 Kč na místě. DIAMOND VIP vstupenky 2200 Kč + poplatky, 2500 Kč na místě (zahrnují neomezenou konzumaci na baru)

 

AKCE 3+1 vstupenka zdarma pro uživatele iBoys.cz - pro info klikni zde...

 

Official after party – STUDIO 54, Praha 1, Hybernská 38