Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 23.5. - 29.5…


Týdenní tarotový horoskop 23.5. - 29.5… (Zveřejněno: 22.05.2011)

 

Beran
Milenecký vztah byste měli ukončit, jinak se tajemství odhalí. Nebojte se požádat o pomoc přátele, budete ji nyní potřebovat, abyste zvládli tlak, který se na Vás vyvíjí. Sdílejte s nimi své názory na životní situace které přišly. Jiný pohled na svět Vám pomůže pochopit mnohé věci.

 

Býk
Jakou roli hraje ve Vašem životě světská moc? Jste spokojen s tím, co jste dosáhl? Jevíte se jako silná autorita pro své okolí, ale aby se tato autorita nezvrtla v tyranii. Pozor na to, aby se tak nestalo. Vypněte si mobil, odložte počítač a nebuďte otrokem doby a raději se projděte v přírodě.

 

Blíženci

Zanedbali jste velmi mnoho v práci a Váš nadřízený na Vás tlačí, abyste to měli co nejdříve vše v pořádku. Třeba si stanovit plán, jak to stihnete, protože máte pocit, že jste si sedli do kolotoče, ze kterého nedokážete vystoupit. Ani rodina Vám náladu nezlepší, právě naopak, ještě přidá olej do ohně.

 

Rak

Očekávejte nejvyšší citové naplnění buď ve své rodině, nebo v okruhu svých přátel. Pozvěte rodinu k sobě na návštěvu, budete skvělý hostitel. Pozvání do kruhu přátel Vám přinese radost a smích, příjemné posezení se změní na příjemnou zábavu.

 

Lev

Pozor na možný soudní proces. Obhajoba bezbranných ve Vašem okolí a pocit křivdy, který mají, Vás nenechává chladným. Nejste oprávněn vynášet soudy. Nebuďte předpojatý vůči druhým lidem. Váhy váží stejně vinu i nevinu pro všechny.
 

Panna

Láskyplné objetí v partnerském vztahu. Každý vztah má mít začátek a má být rovnocenný. Budete mít pocit euforie z objetí, které se Vám dostane a budete se cítit jako v sedmém nebi. Budete si připíjet se svým partnerem a oslavovat Vaši lásku.


Váhy

Ženete se do záhuby. Cílevědomost Vám sice dává sílu, ale v osobním životě jdete hlavou proti zdi. Priority, které jste si nastavili, jsou příliš vysoké. Je třeba slevit z těchto požadavků. Zvažte, nač máte dostatek sil a prostředků, abyste nepřecenili své síly a zbytečně pouze neočekávali nereálné.

 

Štír

Musíte zaujmout diplomatický postoj k Vašemu partnerovi. Ve vztahu dosáhnete pokrok k lepšímu, přiblížíte se více ke svému partnerovi, odkryjete kousek své masky, kterou jste měli před svým partnerem a více otevřete své srdce. Zapomeňte na pomstu tomu, kdo Vám nedávno ublížil.
 

Střelec

Své praktické a konzervativní přístupy k životu se snažíte vnutit své rodině a i svému okolí. Nepadne to na úrodnou půdu. Připusťte možnost, že ne všem musíte darovat své zkušenosti a tím i svůj přístup k životu. Dejte si pozor na slova vytržená z kontextu, rychle se Vám vrátí tento úder.
 

Kozoroh

Vždycky musíte mít pravdu za každou cenu a ve svých vztazích máte vždy poslední slovo. Chyba, je třeba umět odhadnout správný čas a zakousnout se do jazyka. Budete muset přiznat i porážku, kterou Vám přinese samotný život. Vítěz se bude z Vaší porážky těšit, Vy se jen budete muset smířit s prohrou.
 

Vodnář

Uzavřeli jste se do svého nitra. Nasadili jste si masku, kterou vidí všichni kolem. Na cestě za svými cíli poslouchejte své srdce, které Vám vždy správně napoví. Kamenný pohled, který ukazujete svému okolí, není ten správný směr, jakým se máte ubírat.


Ryby

V práci byste měli nastavit oči a uši na všechny strany. Kolem Vás se hemží informace, které můžete využít ve svůj prospěch. Nenechte tyto informace ujít někomu jinému, spojením s poctivou a trpělivou prací vytvoříte dílo, na které budete právem hrdi.