Infoservis » »

Měsíční tarotový horoskop na květen 2011


Měsíční tarotový horoskop na květen 2011 (Zveřejněno: 30.04.2011)

 

 

Beran – Deset disků


 

Už byste chtěli, aby to všechno skončilo. Jste v neustálém kolotoči událostí a nevíte, kdy tento zlý sen skončí. Tento měsíc Vám svítá na lepší časy. Už jste ale pomalu bez energie.


Láska: Partnerské vztahy se tento měsíc napraví a budou mnohem klidnější. Konečně se uklidní bouřlivá hladina v partnerství. Nezadaní by si měli dát pozor na nevinné flirty, které mohou mít velké následky.

 

Práce: V práci si dejte pozor na svá slova. Nápady které máte musíte také zrealizovat a poté se dostanete na pracovní výsluní. Úspěch máte zaručený.

 

Zdraví: Dávejte si pozor na své nervy. Neměli byste si všechno připustit k tělu, protože si přivodíte pouze zbytečné problémy.

Býk – Osm pohárů


 

Už dávno pozorujete, že byste měli opustit něco z Vaší minulosti, nutkavý pocit, kterého se neumíte zbavit a nemůžete se pohnout ani dopředu. Stojíte, a to je velká chyba.
 

Láska: Partnerské vztahy zamrzly na mrtvém bodě a partner se postavil pasivně k celému vztahu. Něco musíte udělat i Vy. Své nitro si musíte uspořádat sám, jinak se nehnete.
 

Peníze: Pracovní zařazení v současné práci není pro Vás vhodné. Očekávejte nové pracovní nabídky, které je třeba zdravě zvážit a vybrat si. Budou pro Vás lákavé, nechte se unést svými emocemi. Je načase změnit práci.
 

Zdraví: Zdravotně budete tento měsíc v pořádku, nemusíte se ničeho obávat, protože jste úplně zdraví. Občas si zaběhejte, abyste neztratili formu.

 

Blíženci – Mág


 

Tento měsíc je pro Vás měsícem úspěchu a dosahování cílů. Nebojte se všem ukázat svoji sílu, který máte v sobě. Tak jako samotný mág, i vy budete tento měsíc vytvářet kouzla, která okouzlí všechny v okolí. Tento měsíc jste středem pozornosti Vašeho okolí. Dokonale budete ovládat všechny kolem a udělají i to, co byste sám nepředpokládal.
 

Láska: Nebojte se svému partnerovi projevil více citu. Nebuďte uzavřený do sebe a dejte najevo to, že Vašeho partnera milujete. Obětujte svůj čas a udělejte mu romantický večer ve dvou, i třeba jen doma při svíčce a dortu ze supermarketu.
 

Peníze: Naspořené peníze je třeba investovat, je na to vhodný čas, abyste zhodnotili svůj majetek. Tento měsíc můžete očekávat i vrácení peněz, co jste půjčili.
 

Zdraví: Necítíte se v pořádku? Stačí procházka na čerstvém vzduchu a vše bude zase dobré.

 

Rak - Svět


 

Váš svět je kolotoč a Vy se stále točíte v jednom kruhu. Mnohé věci které děláte Vám připadají velmi fádní a Vy nevíte, jak byste se měli zachovat. Měli byste vyběhnout z kolotoče do něhož jste se dostali. Stačí pouze vypnout a udělat něco radikálně.
 

Láska: Máte pocit bezmoci a zoufalství, který vede k pocitům nepotřebnosti. Všechny od sebe odháníte a to je špatně. Raději se uzavřete do sebe a vyvarujte se společnosti, abyste si ještě více neublížili.
 

Peníze: V práci se třesou židle a s nimi i ta Vaše. Obáváte se zbytečně. Stačí použít otevřít ústa, abyste nepřišli o své místo. Stačí pár slov, abyste zaujali stanovisko.
 

Zdraví: Vrátíte se svými aktivitami do dětských časů, pozor na zranění.

 

Lev - Smrt


 

Psychicky musíte tento měsíc zemřít, abyste mohli pokračovat. Tak jako tato měsíční karta, i my se musíme obrodit v něco nového. Staré musí zemřít, nové se musí narodit. Třeba se povznést nad všechno a začít znovu žít.
 

Láska: Vztah se dostává do nové dimenze. Partner Vás pohltí svou laskavostí a oddaností. Budete tento měsíc zažívat harmonický souzvuk v partnerském vztahu.
 

Peníze: Tento měsíc neočekávejte bohatství, ale budete mít dostatek financí na uspokojení Vašich potřeb, netřeba se obávat. Avšak utrácejte opatrně a s rozvahou.
 

Zdraví: Dávejte si pozor na své plíce, které mohou tento měsíc trpět nachlazením. Uvařte si bylinkový čaj, který Vás znovu postaví na nohy.

 

Panna - Královna pohárů
 

Tento měsíc budete zosobněním samotné esence citů. Budete velmi sentimentální a proto si dejte pozor, abyste nezvyšovali svůj hlas na své okolí. Třeba si dávat pozor na svá slova, které budete tento měsíc vysílat pro své okolí i na slova, která tento měsíc uslyšíte. Netřeba si je velmi brát k srdci.
 

Láska: Partnerské soužití bude tento měsíc v krizi. Neustále dáváte city, ale nedostáváte žádné zpět, až z toho jste frustrovaný.
 

Peníze: Tak jako královna je bytost, která se vynořuje z hlubin moře za doprovodu delfínů, i Vy tento měsíc vystoupíte z hlubin a ukážete svou plnou sílu. Plnou vervou zasáhnete své nadřízené.
 

Zdraví: Pozor na krční páteř, bolesti jsou hlavně z přepracování. Trochu se protáhněte.

 

Váhy - Šet holí


 

Válku, kterou jste začali, jste ještě nevyhráli. Vyhráli jste jen bitvu, ne celou válku. Je třeba se ještě připravit na závěrečnou bitvu, která Vás čeká. Není třeba se obávat, že byste to nevyhráli, ale třeba začít hromadit Vaši energii pro tento boj.
 

Láska: Láska je pro Vás ráj a partnerský život je základna, která pro Vás znamená hodně. Partner Vás bude tento měsíc podporovat a pevně bude stát vedle Vás. Nezadaní pozor, nová láska na obzoru, dejte si pozor.
 

Peníze: V práci Vám budou tento měsíc všichni podkopávat nohy, dávejte si pozor na své kroky a raději si je dobře všechny promyslete.
 

Zdraví: Dejte si pozor na krevní tlak. Může Vám nebezpečně stoupat a Vy můžete mít pocit zvýšené únavy.

 

 

Štír - Čtyři poháry
 

Díváte se stále kolem sebe a cítíte se nespokojený. Neustále upírate pozornost k tomu co nemáte a toužite po něčem, co maji jiní. Neumíte ocenit to, co máte v blízkém dosahu.
 

Láska: Vztah který máte je pro Vás nevyhovující a hledáte něco nového. Je třeba se zamyslet a podívat se na city Vašeho partnera, který se snaží Vám dát co nejvíc. Dává Vám lásku, dává Vám oddanost, nutno tyto city přijmout a opětovat.
 

Peníze: Pokoušíte se změnit svoji práci, ale nedaří se Vám. Netřeba se obávat, kolektiv a jejich chování se tento měsíc zlepší a bude to mnohem přijatelnějším pro Vás.
 

Zdraví: Dejte si pozor na své svalstvo, které tento měsíc velmi trpí, zajděte do lékárny a kupte si magnézium.

 

 

Střelec - Kolo štěstí


 

Radost, kterou tento měsíc budete oplývat, bude nesmírná. Budete se cítit jako v sedmém nebi. Budete se těšit z maličkostí a času samotného. Vše, co plyne kolem Vás, bude pro Vás potěšením. Tak, jako dítě se raduje z vody, Vy se radujete z maličkosti.
 

Láska: Partnera se budete snažit potěšit v každý okamžik. Budete pro svého partnera pokladem a on pro Vás to nejcennější na světě. Osamělí se budou cítit svobodní, bez nutnosti hledat nový vztah.
 

Peníze: Tento měsíc budete mít víc kreativních nápadů, které sice nikdo neocení, ale je to dobré pro budoucnost, kdy tyto nápady využijete.
 

Zdraví: Pozor na bolesti zubů, raději si je hned dejte do pořádku, abyste nemuseli zuby trhat.

 

 

Kozoroh - Dvě hole

 

 

Musíte se znovu rozhodnout, znovu udělat tlustou čáru za svou minulostí. Obě cesty jsou pro Vás lákavé, ale kterou si vybrat? Musíte zvážit vše pro a proti a pak se musíte rozhodnout. Levá, nebo pravá cesta? Střed neexistuje, nutno se správně rozhodnout, odpověď hledejte ve svém nitru.
 

Láska: Nové nápady a inspirace prospívají vztahu, proto se nebojte experimentovat se svým partnerem v životních situacích, nebo i v posteli. Prospěje to hlavně Vašemu vztahu.
 

Peníze: Předmětem Vašeho zájmu jsou city, proto se nedokážete soustředit na práci. Nestabilita v lásce Vám způsobí nejen komplikace v práci a budete padat dolů. Vzchopte se a oddělte práci od citu.
 

Zdraví: Dopřejte si dostatek spánku, Vaše tělo je přetížené. Oddechnutý dosáhnete na mnohem více.

Vodnář - Čtyři disky


 

Tento měsíc budete potřebovat pomoc od Vašich přátel, ale pomoci se nedočkáte. Pravá přátelství se ukáží jako nestabilní a budou pouze povrchní. Přízeň Vašeho okolí byla přeceněna, proto vše třeba zvážit. Opusťte přátele, kteří byli přáteli pouze v dobrých časech.
 

Láska: Přízeň, kterou jste dostávali od svého partnera bude zaplacena vysokou cenou. Třeba si uvědomit, že všechno ve vztahu spláchne voda a je to jen umělý úsměv. Třeba to změnit a napravit vztah.
 

Peníze: Pozor na podvodníky ve Vašem okolí a hlavně na velké závistivce. Číhají, kdy uděláte chybu a oni z této chyby budou těžit. Třeba se pouze v práci více soustředit a peníze se pohrnou.
 

Zdraví: Jděte si zaběhat, třeba pocvičit Vaše plíce.

Ryby - Pět mečů


 

Stín minulosti bude tento měsíc nad Vámi stát. Muž zobrazený na kartě bude Vaše noční můra, která Vás tento měsíc bude pronásledovat. Utrpíte porážku, kterou velmi těžko snesete. Porážka přijde v nevhodném čase a Vás to doslova zlomí. Ne vždycky musíte mít pravdu a raději si třeba odpustit poslední slovo, abyste netrpěli.
 

Láska: Vrátí se k Vám partner z minulosti a bude se chtít znovu dát dohromady. Dejte si pozor, minulost skončila a budoucnost je před Vámi. Vracením se k minulosti nic nezískáte.
 

Peníze: Pracovně jste se dostali na nejvyšší místo. Netřeba se cítit sebejistě, pouze pomozte Vašim přátelům. Potřebují Vaši pomoc, protože Vaše zkušenosti jsou pro ně cenné.
 

Zdraví: Časté bolesti hlavy jsou pouze dočasné, ne trvalé. Stačí procházka v lese a bolest pomine.