Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 25.4. - 1.5…


Týdenní tarotový horoskop 25.4. - 1.5… (Zveřejněno: 24.04.2011)

 

Beran
Velký pozor na podvodníky ve Vašem okolí. Ne vše je zlato, tak jak Vám to někdo předestře. Neuzavírejte žádné smlouvy ani nerokujte o žádných obchodech. Síť lží Vás může přivést i na mizinu. Jen utrpíte újmu a porážku, kterou nebudete umět přiznat a zahanbíte sama sebe.

 

Býk
Zanedbali jste partnera, zanedbali jste svou domácnost. Rodina je pro Vás důležitá a měli byste se jim věnovat. Vaše kroky budou iracionální a nepochopené, ale bude to způsobeno Vaším vlastním cítěním. Budete celý svět vnímat pouze přes srdce a city, ne rozumem.

 

Blíženci

Ženete se do záhuby. Cílevědomost Vám sice dává sílu, ale v osobním životě jdete hlavou proti zdi. Priority, které jste si nastavili, jsou příliš vysoké. Je třeba slevit z těchto požadavků. Zvažte, nač máte dostatek sil a prostředků, abyste nepřecenili své síly.

 

Rak

Pocítíte velmi silný příliv Vaší vlastní energie. Všechno se Vám bude tento týden dařit v každé oblasti. Vztahy nabývají novou dimenzi. Osvobodíte se od všech negativních starostí a negativních energií. V práci můžete očekávat osobní úspěch, který Vás posune dopředu.

 

Lev

Těžké sny a děsivé noční můry, které Vás budou pronásledovat, si moc nepřipouštějte. Jsou to jenom sny, které nebudou mít pro Vás žádný význam. Jste velmi vystresovaný, měl byste si odpočinout. Uvařte si heřmánkový čaj pro klidný spánek. Dejte si pozor na bolesti kloubů, máte málo pohybu.
 

Panna

Tvrdě jste pracovali celý rok, měli byste si dopřát i odpočinek a dovolenou. Vytvořili jste prostředí, se kterým jste sami spokojeni a nepotřebovali jste ani cizí pomoc. Dejte si však pozor, abyste se neuzavřeli do svého nitra právě proto, že jste dosáhli to, co jste chtěli. Dejte si pozor na páteř.


Váhy

Měli byste nastolit rovnováhu ve svém vztahu. Nemůžete neustále jen dávat svému partnerovi všechno a nic nedostávat. Je třeba to změnit. Nemůžete být za milosrdného Samaritána, který neustále daruje a pomáhá. Vyvažte vážky váhy na stejnou hladinu.
 

Štír

Duševně byste si měli odpočinout. Nejen tělo, ale i duše potřebuje spánek. Vypněte duši, zastavte se na moment, zapalte si svíčku a spalte všechen svůj stres v jejím ohni. Vezměte partnera na procházku do lesa a sami uvidíte, jak se Vaše nitro očistí.
 

Střelec

Potěšte sebe nebo své blízké malým dárkem. Darovat je pěkné a být obdarováni ještě krásnější. Finanční přilepšení, které k Vám dorazí nečekaně, Vás potěší. Proto byste mohli potěšit i Vaše nejbližší. Jen tak lehce na to nezapomenou.
 

Kozoroh

Své praktické a konzervativní přístupy k životu se snažíte vnutit své rodině a také svému okolí. Nepadne to na úrodnou půdu. Připusťte možnost, že ne všem musíte darovat své zkušenosti a tím i svůj přístup k životu. Dejte si pozor na slova vytržená z kontextu, rychle se Vám vrátí tento úder.
 

Vodnář

V práci byste měli nastavit oči a uši na všechny strany. Kolem vás se hemží informace, které můžete využít ve svůj prospěch. Nenechte tyto informace ujít někomu jinému, spojením s poctivou a trpělivou prací vytvoříte dílo, na které budete právem hrdi.


Ryby

Vnímáte kolem sebe jakési procesy, které se dějí hlavně v oblasti lásky. Partner má zvláštní chování, ale Vy jen pozorujete a neumíte správně pochopit význam činů svého partnera. Svobodní se mohou těšit, že se jim dopřeje dostatek lásky, který je velmi překvapí.