Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 11.4. - 17.4…


Týdenní tarotový horoskop 11.4. - 17.4… (Zveřejněno: 10.04.2011)

 

Beran
Zaměřte se na cíl, který jste chtěli dosáhnout. Nedejte se rozptylovat svým okolím a událostmi, které se budou dít kolem Vás. Izolujte mysl od vnějšího světa a posaďte se na Pegase, abyste precválali ke svému cíli.

 

Býk
Plánujete, taktizuje, neustále přemýšlíte. Ale zbytečně. Vaše myšlenky zatuhly a Vy se nemůžete pohnout žádným směrem. Víte, že se musíte pohnout, ale stojíte na jednom místě, přešlapujete. Už se konečně pohněte kupředu, protože jinak Vás přepadne deprese a smutek, jehož se těžko zbavíte.

 

Blíženci

 

Naberte odvahu přeskočit na druhý břeh. Váháte nad rozhodnutím ve své profesionální oblasti. Musíte být odvážní a okamžitě se rozhodnout. Zaváhání jsou nepřípustná, protože máte moc na to, abyste změnili osud ve svůj prospěch.

 

Rak

Podezříváte i vlastní stín, že Vás chce okrást. Netřeba být tak velmi paranoidní. Třeba zkrotit Vaši chamtivost, která Vás nyní ovládá. Z vaší peněženky byste měli utrácet jen na nezbytné věci, jinak bude rychle zívat prázdnotou.

 

Lev

Díváte se dopředu a co vidíte? Nejistota, která Vás nyní ovládá je stále silnější než Vy. Obhlédněte se dozadu, podívejte se, co jste dosáhli a ukažte druhým, že nejste žádné béčko. Naberte nové síly v pracovní oblasti. Úspěch na sebe nenechá dlouho čekat.
 

Panna

Duševně byste si měli odpočinout. Nejen tělo, ale i duše potřebuje spánek. Vypněte duši, zastavte se na moment, zapalte si svíčku a spalte všechen svůj stres v jejím ohni. Vezměte partnera na procházku do lesa a sami uvidíte, jak se Vaše nitro očistí.


Váhy

Vaše trpělivost není věčná. Nesmíte neustále čekat, že se všechno zlepší. Probuďte se a začněte sbírat ovoce své práce, protože jinak byste o všechno přišli. V práci si  bouchněte do stolu a nečekejte, že se vše odehraje samo bez Vašeho přičinění.
 

Štír

Nestahujte se před světem do jakési ulity, kterou jste si vytvořili. Proč byste měli utíkat, když úspěch, kterého jste dosáhli, čeká i na svou odměnu. Nebuďte skromný a vezměte si to, co si zasloužíte. Dosáhli jste všeho sami bez cizí pomoci, tak proč se dělit o tyto plody?
 

Střelec

Nedělejte ze sebe chudáka, kterým nejste. Připadáte si na samém dně společnosti po finanční i sociální stránce. Máte pocit, že Vás provází smůla. Ale pamatujte se to, že všechno jednou skončí a nic netrvá věčně. Ani Vaše smůla není věčná.
 

Kozoroh

Uzavřeli jste se do svého nitra. Nasadili jste si masku, kterou vidí všichni kolem. Na cestě za svými cíli poslouchejte své srdce, které Vám vždy správně poradí. Kamenný pohled, který ukazujete svému okolí, není ten správný směr, jakým se máte ubírat.
 

Vodnář

Vnímáte kolem sebe jakési procesy, které se dějí hlavně v oblasti lásky. Partner má zvláštní chování, ale Vy jen pozorujete a neumíte správně pochopit význam činů svého partnera. Svobodní se mohou těšit, že se jim dopřeje dostatek lásky, který je velmi překvapí.


Ryby

Peníze, co jste půjčili, se k Vám znovu vrátí. Nebojte se ozvat, abyste je už měli pohromadě. Měli byste se zamyslet nad možností investování svých úspor. V práci neusněte na vavřínech. Loď je přichystána, aby odplula, ale pokud nestihnete nastoupit, odpluje i bez Vás.