Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 28.3. - 3.4…


Týdenní tarotový horoskop 28.3. - 3.4… (Zveřejněno: 27.03.2011)

 

Beran
Velký pozor na podvodníky ve Vašem okolí. Ne vše je zlato, tak jak Vám to někdo předestře. Neuzavírejte žádné smlouvy ani nejednejte o žádných obchodech. Síť lží Vás může přivést i na mizinu. Jen utrpíte újmu a porážku, kterou nebudete umět přiznat a zahanbí Vás.

 

Býk
Dávno jste nebyli obdarováni, proto se těšte i z malého dárku, kterým Vás potěší Vaše okolí. Konflikt, který vznikne, se snažte co nejdříve ukončit, protože Vám bude pouze zbytečně odebírat energii, jíž máte nyní málo.

 

Blíženci

Potěšte sebe nebo své blízké malým dárkem. Darovat je pěkné, být obdarováni ještě krásnější. Finanční přilepšení, které k Vám nečekaně dorazí Vás potěší, proto byste mohli potěšit i Vaše nejbližší. Jen tak lehce na to nezapomenou.

 

Rak

Všude dobře, doma nejlépe! Určitý druh temnoty Vás bude provázet, avšak tento druh temnoty bude pro Vás fascinující a způsobí, že hmotné věci pro Vás ztratí význam a budete dívat na svět okem umělce. Uvidíte vše krásné okolo Vás, ne z hmoty, ale duše.

 

Lev

Přestaňte neustále snít a očekávat, že se Vám tyto nereálné sny splní. Cítíte se velmi sebejistě, ale pozor, aby Vám toto sebevědomí velmi rychle nespadlo. Nejste v postavení, kdy si můžete v práci říct, co si myslíte a co byste chtěli. Sny odložte na později a myslete raději na realitu.
 

Panna

Neizolujte se od okolního světa. Meditovat a přemýšlet nad svým nitrem neznamená se uzavřít před světem. Uzavřete své nitro, meditujte. Pomůže to Vaší psychice. Otevření Vám přinese poznání, které potřebujete.


Váhy

V práci byste měli nastavit oči a uši na všechny strany. Kolem Vás se hemží informace, které můžete využít ve svůj prospěch. Nenechte tyto informace ujít někomu jinému, spojením s poctivou a trpělivou prací vytvoříte dílo, na které budete právem hrdi.
 

Štír

Uzavřeli jste se do svého nitra. Nasadili jste si masku, kterou vidí všichni kolem. Na cestě za svými cíli poslouchejte své srdce, které Vám vždy správně poradí. Kamenný pohled, který ukazujete svému okolí, není ten správný směr, jakým se máte ubírat.
 

Střelec

V práci máte všichni společného nepřítele. Avšak sami ho neporazíte. Pokud Vás ale bude víc bojovníků proti této osobě, tak se jí zbavíte. Také se musíte v práci spoléhat na své kolegy, bez nich byste neznamenali nic. Je vám to proti srsti, ale cíl sami nedosáhnete.
 

Kozoroh

Své praktické a konzervativní přístupy k životu se snažíte vnutit své rodině a i svému okolí. Nepadne to na úrodnou půdu. Připusťte možnost, že ne všem musíte darovat své zkušenosti a tím i svůj přístup k životu. Dejte si pozor na slova vytržená z kontextu, rychle se Vám vrátí tento úder.
 

Vodnář

Zanedbali jste velmi mnoho v práci a Váš nadřízený na Vás tlačí, abyste to měli co nejdříve v pořádku. Třeba si stanovit plán, jak to stihnete, protože máte pocit, že jste si sedli do kolotoče, ze kterého neumíte vystoupit. Ani rodina Vám náladu nezlepší, právě naopak, ještě přidá olej do ohně.


Ryby

Vysoké nároky kladete nejen na sebe, ale i na druhé. Máte připravený pomyslný meč, který je připraven odseknout všechno, co jde mimo vámi nastavenou šablonu. Jste dostatečně inteligentní, tak se zbytečně neizolujte od reality, pouze sami sobě uškodíte.