Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 21.3. - 27.3…


Týdenní tarotový horoskop 21.3. - 27.3… (Zveřejněno: 20.03.2011)

 

Beran
Tento týden Vás zasáhne vlna smutku. Nic se Vám nebude dařit. V práci budete unaveni, ve vztahu citově vyprahlý, nejraději byste se schovali do ulity a tam přečkali celou tuto bouři smutku a deprese. Nepodlehněte depresi, ale vzepřete se ji, nic není tak zlé, jako se zdá.

 

Býk
Dostali jste novou nabídku práce? Neváhejte ji přijmout, jste nabitý dostatečně silnou energií, abyste dosáhli požadovaný úspěch. Budete jako bůh Vulkán, který vytvářel čisté zlato z nerostů nitra země. Zázraky, které dosáhnete v pracovní oblasti Vás budou těšit.

 

Blíženci

Změňte postoj ke své rodině. Naučte se říci ne, nebuďte pořád jen ta osoba, která všem pomáhá za každou cenu, protože se na ni spoléhá celá rodina. Nejste všemohoucí a přiznejte si, že Vaše energie je již vyčerpaná a nedokážete všechno zařídit. Příliš se na Vás spoléhají, ale i oni jsou zodpovědní sami za sebe.

 

Rak

Nedívejte se stále jen a jen na sebe. Nejste na tomto světě sami, je třeba se dívat i na druhé. Jak se předpovídá poslední soud, kde se všechno vzkřísí, tak se vzkřísí Vaše vlastní mysl v něco nově přetvořeného. Ego a sobeckost ustoupí do pozadí.

 

Lev

Nedělejte ze sebe chudáka, kterým nejste. Připadáte si jako na samém dně společnosti po finanční i sociální stránce. Máte pocit, že Vás provází smůla, ale pamatujte si, že všechno jednou skončí a nic netrvá věčně, ani Vaše smůla není věčná.
 

Panna

Očekávejte nejvyšší citové naplnění buď ve své rodině, nebo v okruhu svých přátel. Pozvěte rodinu k sobě na návštěvu, budete skvělý hostitel. Pozvání do kruhu přátel Vám přinese radost a smích, příjemné posezení se změní na příjemnou zábavu do časných ranních hodin.


Váhy

Zaměřte se na cíl, který jste chtěli dosáhnout. Nedejte se rozptylovat svým okolím a událostmi, které se budou dít kolem Vás. Izolujte mysl od vnějšího světa a posaďte se na Pegase, abyste precválali ke svému cíli.
 

Štír

O Vašem příteli jste si mysleli, že je schopen i za Vás položit život. Smutek a zklamání, které se dostaví z jeho chování, Vás srazí na kolena. Očekávali jste od druhých hodně, teď vlastně zjišťujete, že svět nefunguje vždy tak, jak chcete Vy.
 

Střelec

Myšlenkami jste se dostali do vlastního strašidelného hradu. Pronásledují Vás stavy úzkosti, napětí a stresu, z nichž se neumíte dostat. Požádejte přítele o rozhovor a svěřte se mu se svými pocity. Zbavte se smutku, který Vás obklopuje, protože Vás přivede do stavu velkého smutku a depresí.
 

Kozoroh

Balancujete na ostří nože. Máte nápady, které byste chtěli zrealizovat, ale neumíte se správně rozhodnout. Neváhejte příliš dlouho, abyste nepadli do propasti a Vaše plány s Vámi. Porovnejte, analyzujete, zvažte pro a proti a vydejte jasné stanovisko. Pozor na silné bolesti hlavy.
 

Vodnář

Nestahujte se před světem do jakési ulity, kterou jste si vytvořili. Proč byste měli utíkat, když úspěch, který jste dosáhli, čeká i na svou odměnu. Nebuďte skromný a vezměte si to, co jste dosáhli. Dosáhli jste to všechno sami bez cizí pomoci, tak proč se dělit o tyto plody?


Ryby

Peníze, co jste půjčili, se k Vám znovu vrátí. Nebojte se ozvat, abyste je už měli pohromadě. Měli byste se zamyslet nad možností investování svých úspor. V práci neusněte na vavřínech. Loď je přichystána aby odplula, ale pokud nestihnete nastoupit, odpluje i bez Vás.