Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 14.3. - 20.3…


Týdenní tarotový horoskop 14.3. - 20.3… (Zveřejněno: 13.03.2011)

 

Beran
Díváte se dopředu a co vidíte? Nejistota, která nyní Vámi panuje je stále silnější než Vy. Ohlédněte se dozadu, podívejte se, co jste dosáhli, ukažte druhým, že nejste žádné béčko! Naberte nové síly v pracovní oblasti. Úspěch nenechá na sebe dlouho čekat.

 

Býk
Naberte odvahu přeskočit na druhý břeh. Váháte nad rozhodnutím ve své profesionální oblasti. Musíte být odvážní a okamžitě se rozhodnout. Zaváhání jsou nepřípustná, protože máte moc na to, abyste změnili osud ve svůj prospěch..

 

Blíženci

Nehrajte si na mučedníka. Netrpíte za nic, co byste si nezpůsobili Vy sami. Máte pocit, že se obětujete pro celý svět, avšak nic neděláte. Okolí od Vás očekává něco jiného, ne neustálé kňučení o tom, jak trpíte pro všechno. Netřeba být neustále moralisticky naladěn a trošku se zamyslet nad svým nynějším chováním.

 

Rak

Věk není zárukou inteligence. I mladí lidé dokáží být velmi schopní a mají dostatek zkušeností. Ukažte své zkušenosti, které jste získali ve své práci. Dejte si pozor na příznaky, které Vám vysílá Vaše tělo. Navštivte lékaře a nechte si udělat preventivní prohlídku, abyste si byli jisti svým zdravím.

 

Lev

Dostane se k Vám žádost o pomoc od Vašich rodinných příslušníků. Neměli byste ji ignorovat, jste poslední osoba, která jim umí pomoci. Nezištná pomoc bude odměněna velkou vděčností. Pokud váháte, zda se pustit do nového vztahu, měli byste tak učinit.
 

Panna

Ve svých vztazích jste vyhráli bitvu, ale ne válku. Netřeba se předčasně těšit, že Vám bude celá rodina ležet u nohou. Toto vítězství je zrádné, proto se připravte ještě na závěrečnou bitvu, při které se zapotíte. Pokud Vám někdo leží v žaludku, bojujte jen proti jedné osobě.


Váhy

Osud není přesně daný. Můžeme ho změnit, Váš život není přesně předurčen dopředu, jste si sami strůjci svého štěstí. Nebojte se vzepřít událostem, které se dějí ve Vaší blízkosti. Optimismem dosáhnete stav hojnosti a blahobytu. Točící kolo štěstí se zastaví i u Vás.
 

Štír

Vzali jste si na svá bedra příliš velké množství starostí. Měli byste vyselektovat, které věci jsou pro Vás důležité, abyste neskolabovali. Vaše zdraví je podlomené, proto pusťte některé věci k vodě a věnujte se svému zdraví. Dává Vám již silné impulsy, abyste polevili.
 

Střelec

Neizolujte se od okolního světa. Meditovat a přemýšlet nad svým nitrem neznamená se uzavřít před světem. Uzavřete své nitro, meditujte. Pomůže to Vaší psychice. Otevření Vám přinese poznání, které potřebujete.
 

Kozoroh

Karta blázen. Prapočátek všech začátků. Spojení všech živlů. Dostali jste impuls ke změně, abyste se posunuli opět na začátek. Prohráli jste všechno, co jste mohli, ale dostali jste šanci začít znovu od začátku. Využijte šanci, abyste začali nový život.
 

Vodnář

Musíte zaujmout diplomatický postoj k Vašemu partnerovi. Ve vztahu dosáhnete pokrok k lepšímu, přiblížíte se více ke svému partnerovi, odkryjete kousek své masky, kterou jste měli před svým partnerem a více otevřete své srdce. Zapomeňte na pomstu tomu, kdo Vám nedávno ublížil.


Ryby

Všechny povinnosti doma a také v práci jste si poctivě splnili do puntíku. Je čas přenechat odpovědnost i druhým. Předávejte své životní zkušenosti i druhým, aby se poučili na cizích chybách. Dejte si pozor na puntičkářství, které přeroste až k nevraživosti vůči Vašemu okolí.