Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Jak jsem potěšil svého přítele dárkem z…


Jak jsem potěšil svého přítele dárkem z… (Zveřejněno: 14.03.2011)

Ahoj všem!


Jmenuji se Martin, je mi čtyřiadvacet a pocházím z Vysočiny. Rád bych se se všemi kluky podělil o osobní zkušenost s Megaslevou.
 

Můj přítel má narozeniny jen pár dní před Vánocemi a stejně jako loni jsem si v půlce prosince lámal hlavu, co nadělit. Squashovou raketu dostal od rodičů, permici do posilovny si koupil sám, kosmetiky máme doma na dva roky dopředu.
 

Přiznám se bez mučení, že nedůvěřuji internetovému nakupování. Před rokem jsem si objednal v Americe notebook, měsíc se nic nedělo a pak přišel poškozený. Reklamace se táhla skoro půl roku.
 

Dlouho jsem váhal, než jsem sám sebe přesvědčil, že zkusím svůj druhý nákup na webu. Megasleva totiž nabízela prodloužený víkend na zámku Zbiroh. Plná penze pro dvě osoby, vířivka, sauna, lávové masáže, ochutnávka vína. Nabídka byla lákavá hlavně cenou. Z původních osmi tisíc na 3100 korun! Sleva o dvě třetiny, no nekupte to :-). Přítel samozřejmě nesměl vědět, že můj dárek pro něj byl zlevněný – naštěstí slečna na chatu z Megaslevy mě uklidnila, že na dárkovém voucheru se objeví původní, tedy vysoká cena. Rozmýšlel jsem, váhal, ale nechal jsem se zlákat.
 

Co vám mám povídat?! Nádhera! Vše supr klaplo. Poukaz jsem zaplatil bankovním převodem, hned ten samý den mi přišla smska a já si stáhl z webu krásnej kupón, dokonce i s věnováním :-). Prožili jsme krásné tři dny, zámek mohu opravdu doporučit, romantika každým coulem! Hodně ten výlet náš vztah utužil, Petr byl v sedmém nebi. Hlavně, a z toho jsem měl docela strach, nikdo na zámku neřešil, že jedou na víkend spolu dva kluci, absolutní pochopení.
 

PS: Proč tenhle dopis píšu…. Před týdnem jsem dostal dárek, takovej dárkovej poukaz, něco jako věrnostní kredit na další akce na Megaslevě. Mám vlastní dobrou zkušenost, tak mi přijde fajn podělit se s vámi, že tenhle server funguje na jedničku :-).
 

Zdraví Martin.

komerční článek