Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 7.3. - 13.3…


Týdenní tarotový horoskop 7.3. - 13.3… (Zveřejněno: 06.03.2011)

 

Beran
V citech jste jako na koni. Neumíte si správně nasednout. Je čas se konečně usadit, založit rodinu a tímto zpečetit Váš vztah. Zadaní věnujte čas svému partnerovi. Zanedbali jste jeho city a dává Vám to jasně najevo.

 

Býk
Vaše trpělivost není věčná. Nesmíte neustále čekat, že se všechno zlepší. Probuďte se a začněte sbírat ovoce své práce. Protože jinak byste o všechno přišli. V práci si dupněte a nečekejte, že se vše odehraje samo bez Vašeho přičinění.

 

Blíženci

Vnímáte kolem sebe jakési procesy, které se dějí hlavně v oblasti lásky. Partner má zvláštní chování, ale Vy jen pozorujete a neumíte správně pochopit význam činů svého partnera. Svobodní se mohou těšit, že se jim naskytne dostatek lásky, který je velmi překvapí.

 

Rak

Díváte se na svět a zejména na svého partnera přes růžové brýle. Okolí se Vám je snaží sundat, ale složit si je musíte sami. Uvidíte, že Vás partner není ideál a má své chyby. V práci vyčkáváte na vhodnou chvíli, abyste si dupli. Žádejte zvýšení platu, je právě vhodný čas.

 

Lev

Tvrdě jste pracovali celý rok, měli byste si dopřát i odpočinek a dovolenou. Vytvořili jste prostředí, se kterým jste sami spokojeni a nepotřebovali jste ani cizí pomoc. Dejte si však pozor, abyste se neuzavřeli do svého nitra jen proto, že jste dosáhli to, co jste chtěli. Dejte si pozor na páteř.
 

Panna

Už dávno se díváte na svůj domov očima změny. Dlouho přemýšlíte, že byste měli doma přesunout nábytek a trošku jinak uspořádat všechny věci. Je vhodný čas na to, abyste vymalovali svůj domov a znovu vytvořili harmonii, kterou potřebujete pociťovat  ve svém domově.


Váhy

Pozor na možný soudní proces. Hájíte bezbranné ve svém okolí a pocit křivdy, který mají, Vás nenechává chladným. Nejste oprávněn vynášet soudy. Nebuďte předpojatý vůči druhým lidem. Váhy váží stejně vinu i nevinu pro všechny.
 

Štír

Vyhýbáte se realitě a neustále utíkáte před problémy. Ty však nezmizí. Útěkem se problémy vůbec nevyřeší, ale pouze si je nakopnete a obtížněji je budete zvládat. Je třeba se z hluboka nadechnout a rychle vyřešit tyto problémy a nebát se jich. Není to tak černé jak to vidíte Vy.
 

Střelec

Těžké sny a hrozivé noční můry, které Vás budou pronásledovat, si příliš nepřipouštějte. Jsou to jen sny, které nebudou mít pro Vás žádný význam. Jste velmi vystresovaný, měl byste si odpočinout. Uvařte si heřmánkový čaj pro klidný spánek. Dejte si pozor na bolesti kloubů, máte málo pohybu.
 

Kozoroh

Rozjíždíte projekty ve své práci, ale nejste schopen toto dotáhnout do konce. Nedůsledně plníte své úkoly, pozor, vymstí se Vám to. Nikdo za Vás Vaši práci neudělá, ani když se nebudete na něj šibalsky usmívat. Než se pustíte do nových projektů, seznamte se se všemi okolnostmi.
 

Vodnář

Roztřesený žaludek není hladem, ale Vaší psychikou. Nervozita, která ve Vás bude panovat má původ ve Vašem nitru. Měli byste si uvařit bylinkový čaj a strávit klidný večer při tomto šálku čaje. Jinak hrozí, že svými slovy ublížíte hlavně svým nejbližším.


Ryby

Pokud vám někdo není po vůli, dejte to najevo. Nikdy však neodsuzujte nikoho předem, odstraňte předsudky, abyste mohli vidět i jiný pohled na lidi. Nebudete mít rádi vlastně nikoho a vůči všem budete předpojatí. Pokud budete odsuzovat předem, všechny od sebe zaplašíte.