Infoservis » »

Měsíční tarotový horoskop na březen 2011


Měsíční tarotový horoskop na březen 2011 (Zveřejněno: 28.02.2011)

 

 

Beran – Síla


Březen je měsíc probouzení a ve Vás se musí probudit Vaše ohnivá energie, kterou jste doposud skrývali ve svém nitru. Připravte se na to, aby Vaše energie vyplavala na povrch a Vy jste mohli uskutečnit své dávné plány, které jste měli v záloze již dlouho.
 

Láska. Oblast lásky je pro Vás nyní nezajímavá, nevěnujte ji velkou pozornost, protože je to nyní měsíc, kdy vztahy fungují tak jak mají. A hlavně nevbíhajte do nových vztahů, protože hodně riskujete.


Peníze: Peníze se Vám tento měsíc až tak moc neposypou, dejte si pozor na menší ztráty při plnění vašich plánů. Ale ztráty jsou jen dočasné, nejsou trvalé povahy.

Zdraví: Dejte si pozor na krční páteř, která Vám tento měsíc dá pořádně zabrat.

Býk – Poslední soud


Býci, dávejte si pozor na Vaši psychiku. Březen na Vás bude sypat špatné zprávy. Neberte to tak špatně, protože ne všechno je tak špatné, jako se na první pohled zdá. Budou se kupit problémy a Vy nebudete vlastně vědět, kam máte dřív skočit a jaký problém máte první vyřešit.

 

Láska: Laskavé srdce bude třeba tento měsíc velmi pohladit. Opřete se o Vašeho partnera, který Vám je oporou. Nezadaní, dávejte si pozor, abyste si nenašli ze zoufalství známost na jednu noc.

 

Peníze: Problémy s financemi, které byly na začátku roku, se koncem měsíce otočí o 180 stupňů a Vám se konečně začne dařit a vydechnete si.

 

Zdraví: Dopřejte si dostatek spánku, abyste načerpali síly. Vaše tělo potřebuje hlavně odpočinek. Raději si dopřejte více spánku.

Blíženci – Dvě hole


Osud je k Vám mírně nespravedlivý. Postaví Vás před životní rozhodnutí. Postaví Vás na rozcestí života, kdy se budete muset rozhodnout, abyste udělali krok dopředu. Hlavně nesmíte zůstat stát. Nemyslete na minulost, ale na budoucnost, která je před Vámi.

 

Láska: Vzdejte se konečně vztahů, které vlastně nemají význam. Sami hodnotíte již dlouhou dobu, že potřebujete změnu a současný vztah pro Vás není vyhovující. To co už dlouhou dobu nefunguje, fungovat nebude ani dále, nečekejte zázraky.

 

Peníze: Neusněte hlavně v práci na vlastních vavřínech. Kolem Vás se dějí věci bez Vašeho přičinění a Vy přicházíte o své zisky. Dejte si pozor, abyste nepřišli o svoji práci Vaším zimním spánkem.

 

Zdraví: Zdraví je v pořádku, nic se neděje. Dejte si tento měsíc pozor pouze na alkohol, i malá sklenička alkoholu může uškodit Vašemu organismu.

Rak - Eso disků


Konečně jste nabrali sílu a vzpamatovali se ze snu, ve kterém jste čekali, že se všechno vyřeší samo. Věci se pohnuly, Vy jste se vzbudili. Nebojte se konečně zariskovat a rozjeďte plány, které se zrodily ve Vaší mysli. Karty jsou nakloněné podnikání, proto se nebojte ničeho.
 

Láska: Vztahy fungují a fungovat budou, nic neměňte. Staré koleje Vám zaručují stabilitu. S partnerem raději prožijte příjemnou chvilku v přírodě.
 

Peníze: Konečně začnete vydělávat a vyrovnáte tento měsíc ztrátu, kterou jste si udělali v minulém roce. I pracovní oblast se vylepší, očekávejte povýšení.
 

Zdraví: Vyběhněte s přáteli na kolo, provětrejte si hlavu a Vaše tělo se Vám odvděčí výborným spánkem.

Lev - Král mečů


Měli byste konečně vykročit ze světa, kde je vše ideální a měli byste si sundat růžové brýle, které máte nasazeny na svých očích. Realita je mnohem tvrdší, než si Vy sám přestavujete. Čím dříve se probudíte, tím rychleji se vyhnete tvrdému pádu z výšky. Březen je pro Vás přelomový měsíc tohoto roku.
 

Láska: Nový partner na obzoru, který Vás ze začátku nezaujme, je to Vaše štěstí, které potřebujete. Tento muž Váš podrží psychicky a hlavně Vás miluje. Otevřete oči, tento vysněný partner stojí vedle Vás ale vy ho nevidíte a nevnímáte.
 

Peníze: Přijměte pomoc od vašich kolegů, protože jejich podporu potřebujete na to, abyste se udrželi v nynějším zaměstnání. A hlavně abyste pokročili kupředu v pracovní oblasti.
 

Zdraví: Dávejte si pozor kam kráčíte, podvrtnutí kotníku neberte na lehkou váhu, může to mít trvalé následky.

Panna - Královna holí
 

Povaha panovačné panny se tento měsíc projeví naplno. Dávejte si pozor na svůj jazyk a komu vlastně udělíte tvrdá slova. Vyslovené se již nedá vzít zpět a může velmi ublížit někomu. Dávejte si pozor, abyste svými slovy neublížili i svým blízkým.
 

Láska: partner je vaše opora a hlavně je to i osoba, která Vám tento měsíc pomůže ve finanční oblasti. Nechte ho promluvit a poslouchejte rady partnera. Vyplatí se Vám to!
 

Peníze: Začněte tvořit bohatství, jste kovář, který dostal suroviny, třeba jen vytvořit správně dílo. Tento měsíc lze i kupování nemovitosti, proto dobře zvažte investici.
 

Zdraví: Měli byste již navštívit doktora a nechat si udělat preventivní prohlídku. Krve obraz není v pořádku.

Váhy - Pět pohárů


Zoufalstvím a útěky k alkoholu promrháte celý život. Máte pocit, že na Vás bylo naloženo spoustu starostí a velmi mnoho povinností, ale můžete si za to Vy sami. Neumíte říci ne a proto na Vás příbuzní tolik naložili. Dostali jste se do úzkých a neumíte z tohoto koloběhu vyskočit. Řekněte ne, odmítněte pomoc druhým, protože to nezvládáte. Není ostuda říct, že to nezvládnete.

 

Láska: Láska tento měsíc ve Vás překypuje. Cítíte se plný lásky a chtěli byste ji rozdat i druhým. Láska, kterou potkáte, bude láska na první pohled. Není nutné se bát otevřít své srdce.

 

Peníze: Březen je měsíc boje o Vaši pozici v pracovní oblasti. Budete muset přesvědčit nadřízené o svých kvalitách, jakož i o tom, že nynější místo si zasloužíte. Očekávejte zvyšování platu a kvalifikace.

 

Zdraví. Tento měsíc dbejte na dostatečný přísun tekutin. Je potřeba tělo zbavit zbytečných toxických látek.

Štír - Šest mečů

Nezabývejte se zbytečnými konspiračními teoriemi, které vůbec nedávají smysl,  nedávají žádný relevantní výsledek, který byste mohli pochopit a který dává smysl. Mějte tento měsíc na paměti, že paranoiou dosáhnete pouze rozkol Vaší osobnosti. Žádný uspokojivý výsledek.

Láska: Nezadaní, dávejte si pozor, krása není všechno. Krásné tělo nevypovídá o tom, že je krásná i duše, ale srdce je vyprahlé a bezcitné. Nedejte se oklamat. Pokud máte partnera, plně mu důvěřujte. Sice některé věci nedávají význam, ale později pochopíte všechny kroky Vašeho partnera.

Peníze: V práci si dávejte pozor co, kde a hlavně komu řeknete. Věci, které se dějí kolem Vás zbytečně nerozebírejte, protože si pouze přivodíte deprese a Vaše pracovní nasazení půjde rapidně dolů.

Zdraví: Dopřejte si dostatek vitaminu C, protože Vás bude provázet nachlazení po celý měsíc.

Střelec - Rytíř holí


Tento měsíc je pro Vás měsícem úspěchu a dosahování cílů. Nebojte se všem ukázat svou sílu, kterou máte v sobě. Tak jako samotný mág, i Vy budete tento měsíc vytvářet kouzla, které všechny okouzlí. Tento měsíc jste středem pozornosti Vašeho okolí. Dokonale budete ovládat všechny kolem a udělají i to, co byste sám nepředpokládal.

 

Láska: Nebojte se svému partnerovi projevit více citů. Nebuďte uzavřený do sebe a dejte najevo to, že Vašeho partnera milujete. Obětujte svůj čas a udělejte mu romantický večer ve dvou, i když jen doma při svíčce a dortu ze supermarketu.

 

Peníze: Naspořené peníze je třeba investovat, je na to vhodný čas, abyste zvelebovali svůj majetek.

 

Zdraví: Necítíte se v pořádku? Stačí procházka na čerstvém vzduchu a vše bude v zase dobré.

Kozoroh - Král pohárů

 

Tento měsíc se protrhl pytel z oslavami. Pozvánky na plesy, zábavy a společenské události nemají konce. Nebojte se přijmout pozvání, jsou to pozvánky na nový život. Společenský život Vám otevře bránu k novému a lepšímu začátku.

 

Láska: Partnerský život zažívá mírné otřesy, proto utíkáte k alkoholu. Stačí pouze jeden upřímný rozhovor a vše se dá do pořádku.

 

Peníze: Známosti, které nabudete v společenském životě, Vám otevře nové brány do světa peněz. Není to váš styl, ale využijte známosti, které jste navázali. Dostanete nabídku práce, která se neodmítá.

 

Zdraví: Dejte si pozor na stravu. Ne všechno Váš žaludek dokáže strávit, můžete si pouze přivodit žaludeční potíže.

Vodnář - Vůz


Padáte pod tíhou psychických událostí. Vaše nervy jsou už pomalu v koncích, no nezoufejte. Nechte naplno projevit Vašeho dobrodružného ducha, který by chtěl tento měsíc cestovat. Naplánujte si dovolenou, abyste si odpočinuli. Je čas se zotavit.

 

Láska: Partnerství je sice výhra, ale nesmíme zapomínat, že partnerský vztah je nutno zvelebovat. Nezadaným se tento měsíc měsíc v lásce dařit velmi nebude. Samota někdy léčí.

 

Peníze: Měli byste se porozhlédnout po jiném místě. V práci stagnujete a nedosahujete již téměř žádné výsledky. Svět čeká na Vás, tak se mu předveďte v plné parádě.

 

Zdraví: Dávejte si pozor na své zuby a navštivte svého zubaře. Malé kazy se mohou rychle zvětšit, proto si je dejte raději zaplombovat.

Ryby - Deset disků


Neustále vyčkáváte na zázrak a na to, že se stane něco neobvyklého a netradičního. Dáváte dostatek citů svému okolí, ale okolí bude tento měsíc vůči Vám nepřívětivě. Přestaňte všechny kolem přesvědčovat, že jste udělali správné rozhodnutí, lžete jen sám sebe a své nitro.

 

Láska: Zadaní si uvědomují, že sice mají partnera, ale cítí se stále osamělí. Změňte to! Pokud budete mlčet jako ryba, nic se nevyřeší a krize ve vztahu se jen prohloubí. Věnujte si s partnerem dostatek času, povídejte si a diskutujte spolu o svých pocitech.

 

Peníze: Práce Vám jde od ruky a Vy si připadáte jako vítěz. Nebojte se překážek, které přijdou tento měsíc. Je to pro Vás maličkost. V pracovní sféře zazáříte jako nejjasnější hvězda.

 

Zdraví: Pusťte si relaxační hudbu, napusťte horkou vanu a věnujte si dostatek duševní relaxace. Pročistěte si svou mysl.