Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 28.2. - 6.3…


Týdenní tarotový horoskop 28.2. - 6.3… (Zveřejněno: 27.02.2011)

 

Beran
Práce, práce a znovu jen práce. Dejte si pozor, abyste se nepřepracovali až do nemocnice. Třeba polevit tempo, své žezlo držíte pevně v rukou, jste pány svého času, třeba si dopřát trochu odpočinku. Ne všechno je jen o penězích, třeba si je umět i užít.

 

Býk
Podezříváte i vlastní stín, že Vás chce okrást. Netřeba být tak velmi paranoidní. Je třeba zkrotit Vaši chamtivost, která nyní nad Vámi panuje. Z Vaší peněženky byste měli utrácet jen za nezbytné věci, jinak bude rychle zet prázdnotou.

 

Blíženci

 

Upíráte svůj zrak k tomu, co nemáte. Toužíte zlepšit svou finanční situaci, ale čím více se snažíte, tím jdete hlouběji ke dnu. Neupírejte pozornost k tomu, co nemáte, ale k tomu co máte. Máte vnitřní bohatství, soudržnou rodinu, klidný život. Neberte to jako úděl, silné zázemí rodiny je nejdůležitější.

 

Rak

Jakou roli hraje ve Vašem životě světská moc? Jste spokojen s tím, čeho jste dosáhl? Jevíte se jako silná autorita pro své okolí, ale aby se tato autorita nezvrtla v tyranii. Pozor na to, aby se tak nestalo. Vypněte si mobil, odložte počítač a nebuďte otrokem doby. Raději se projděte v přírodě.

 

Lev

Věk není zárukou inteligence. I mladí lidé dokáží být velmi schopní a mohou mít dostatek zkušeností. Ukažte své zkušenosti, které jste získali ve své práci. Dejte si pozor na příznaky, které Vám vysílá vaše tělo. Navštivte lékaře, a udělejte si preventivní prohlídku, abyste si byli jisti svým zdravím.
 

Panna

Duševně byste si měli odpočinout. Nejen tělo, i duše potřebuje spánek. Vypněte duši, zastavte se na moment, zapalte si svíčku a spalte všechen svůj stres v ohni svíčky. Vezměte partnera na procházku do lesa a sami uvidíte, jak se vaše nitro očistí.


Váhy

Rozjíždíte projekty ve své práci, ale nejste schopen toto dotáhnout do konce. Nedůsledně plníte své úkoly, pozor, vymstí se Vám to. Nikdo za Vás Vaši práci neudělá, ani když se nebudete na něj šibalsky usmívat. Než se pustíte do nových projektů, seznamte se se všemi okolnostmi.
 

Štír

Dejte si pozor na svůj krevní tlak. Máte dostatek adrenalinu, srdce Vám buší dychtivostí po dobrodružství. Setkání v kruhu rodiny Vás nejen příjemně překvapí, ale budete mít pocit, že jste kovář, který kuje očka řetězu, aby kruh rodiny z řetězu byl silný a nezničitelný.
 

Střelec

Práce Vás neskutečně baví. Nemůžete se dočkat kdy znovu půjdete do práce, nejraději byste tam zůstali i spát. Doslovně se třesete, dokud nedostanete nový pracovní úkol. No není třeba to přehánět, práce není život samotný. Měli byste si dát pozor na nachlazení močových cest, lékař Vám naordinuje ty správné léky.
 

Kozoroh

Vyhýbáte se realitě a neustále utíkáte před problémy, které však nezmizí. Útěkem se problémy vůbec nevyřeší, ale pouze si je nakopnete a obtížněji je budete zvládat. Je třeba se z hluboka nadechnout a rychle vyřešit tyto problémy a nebát se jich. Není to tak černé jak to vidíte vy.
 

Vodnář

Dobrodružný duch vaší osobnosti se ozve. Vydejte se na cestu, kterou jste už dávno plánovali. Máte na to dostatek podpory svého okolí a také to nejhlavnější: peníze. Pokud uvažujete nad stěhováním, podaří se vám najít nový domov s pocitem štěstí.


Ryby

Jdete za svým cílem, ale ne korektně. Hrnete se pomalu i přes mrtvoly. Jste posedlý úspěchem, ale musíte s tím nést i následky za použité prostředky. Jste sexuální rozdráždený, ale sex na jednu noc není správné rozhodnutí. Důsledky z této noci se dostaví rychle.