Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 21.2. - 27.2…


Týdenní tarotový horoskop 21.2. - 27.2… (Zveřejněno: 20.02.2011)

 

Beran
Podívejte sa do zrcadla a sami si přiznejte, kdy jste naposled udělali něco pro sebe a svoje tělo? Dávno že?! Věnujte i svému tělu dostateční péči, darujte si koupel, případně masáž, nebo očistnou masku.

 

Býk
Osud sa točí kolem všech. Jednou jste nahoře, jednou jste dole. Pamatujte si, že úspěchy, které jste dosáhli, nezůstanou bez povšimnutí. Závistivé okolí se Vám bude snažit co nejdřív podrazit nohy, abyste spadli znovu dolů.

 

Blíženci

Jste hlava celé Vaší rodiny. Budete požádán, abyste vyřešil dlouhotrvající spor. Budete v úloze soudce i vykonavatele Vašeho rozsudku. Nekonejte příliš zbrkle, protože Vaše rozhodnutí bude respektovat celá rodina a bude pro ně svaté.

 

Rak

Jdete za svým cílem, ale ne konkrétně. Hrnete se pomalu i přes mrtvoly. Jste posedlí úspěchem, ale musíte s tím nést i následky za použité prostředky. Jste sexuálně rozdráždeni, avšak sex na jednu noc není správne rozhodnutí. Následky z tohoto týdne nenechají na sebe dlouho čekat.

 

Lev

Začněte myslet i na horší časy. Ne všechno bude trvat věčně, tak i obsah Vaší peněženky sa jednou vyčerpá. Horší časy jsou nablízku, proto se na to připravte. Rozumně investujte peníze, které byste zbytečně utratili za malichernosti. Měli byste mít i víc trpělivosti nad svými plány. Nemůžete mít všechno hned a okamžitě.
 

Panna

Váš egoizmus a charizma Vám pomáhají, abyste se posadili na korunu své kariéry. Pokoušíte se svoje okolí přesvědčit, že změníte svět ve svůj prospěch. Neochvějné odhodlání Vás žene kupředu. Uvažujete o větší investici do nemovitosti, pozor, abyste nebyli zaslepeni.


Váhy

Pokud Vám někdo není po vůli, dejte to najevo. Nikdy však neodsuzujte nikoho předem, odstraňte předsudky, abyste mohli vidět i jiný pohled na lidi. Nebudete mít rádi vlastně nikoho a vůči všem budete předpojatí. Pokud budete odsuzovat předem, všechny od sebe odplašíte.
 

Štír

Svoje praktické a konzervativní přístupy k životu se snažíte vnutit své rodině a svému okolí. Nepadne to na úrodní půdu. Připusťte možnost, že ne všem musíte darovat své zkušenosti a tím i svůj přístup k životu. Dejte si pozor na slova vytrhnuté z kontextu, rychle se Vám vrátí tento úder.
 

Střelec

Dobrodružný duch Vaší osobnosti se ozve. Vydejte se na cestu, kterou jste již dávno plánovali. Máte na to dostatek podpory svého okolí a i to nejhlavnější: peníze. Pokud uvažujete nad stěhováním, podaří se Vám najít nový domov s pocitem štěstí.
 

Kozoroh

O příteli jste si mysleli, že je ochoten položit za Vás i život. Smutek a zklamání, které se dostaví z jeho chování, Vás srazí na kolena. Očekávali jste od druhých hodně, teď vlastně zjišťujete, že svět nefunguje vždy tak, jak chcete Vy.
 

Vodnář

Dostanete se do stavu depresí a vlastní nejistoty. Není třeba, abyste se neustále litovali a zatěžovali svou sebelítostí své okolí. Je třeba se jenom s tím vyrovnat, abyste co nejdřív zahnali stavy deprese. Konec světa je ješte daleko, proto to není třeba až tak dramatizovat. Všechno je jinak, než se zdá.


Ryby

Jakou roli hraje ve Vašem životě světská moc? Jste spokojený s tím, čeho jste dosáhli? Jevíte se jako silná autorita pro své okolí, avšak aby se tato autorita nezvrtla na tyranii. Pozor na to, aby se tak nestalo. Vypněte si mobil, odložte počítač a nebuďte otrokem doby a raději se projděte v přírodě.