Infoservis » »

Týdenní tarotový horoskop 31.1. - 6.2…


Týdenní tarotový horoskop 31.1. - 6.2… (Zveřejněno: 30.01.2011)

 

Beran
Máte jasnou vizi, jak budete pokračovat. Nebojte se udělat krok, který považujete za správný. Poslouchejte svůj vnitřní hlas. Zkuste se vrátit do dětských časů, kdy jste byli bez starostí a užívejte si tento bezstarostný život.

 

Býk
Citové rozpoložení, které s Vámi burcovalo předešlou dobu sa teď konečně vyvine v nový vztah, který sa projeví naplno svou laskavostí. Pozor však, abyste na tomto muži nelpěli psychicky!

 

Blíženci
Dostane se k Vám žádost o pomoc od Vašich rodinných příslušníků. Není třeba ji ignorovat, jste poslední osoba, která jim dokáže pomoci. Nezištná pomoc bude odměněna velkou vděčností. Pokud váháte jestli se pustit do nového vztahu, měli byste tak udělat.

 

Rak
Přestaňte neustále snít a očekávat, že se Vám tyto nereálné sny splní. Cítíte se velmi sebejistě, ale pozor, aby Vám toto sebevědomí velmi rychle nespadlo. Nejste v postavení, kdy si můžete v práci říct co si myslíte a co byste chtěli. Sny odložte.

 

Lev

 

Plánujete, taktizujete, neustále přemýšlíte. Ale zbytečně. Vaše myšlenky zatuhly a vy se nemůžete pohnout žádným směrem. Víte, že se musíte pohnout, avšak stojíte na jednom místě, přešlapujete. Už se konečně pohněte kupředu, nebo Vás přepadne deprese a smutek, kterého se těžko zbavíte.
 

Panna
Potěšte sebe, nebo své blízké malým dárečkem. Darovat je hezké a být obdarován ještě hezčí. Finanční přilepšení, které k Vám dorazí nečekaně Vás potěší, proto byste mohli potěšit i Vaše nejbližší. Jen tak lehce na to nezapomenou.

Váhy
Díváte se kupředu a co vidíte? Nejistota, která teď ve Vás panuje je čím dál silnější než Vy. Ohlédněte sa dozadu, podívejte se, co jste dosáhli, ukažte druhým, že nejste žádné béčko a naberte nové síly v pracovní oblasti. Úspěch nenechá na sebe dlouho čekat.
 

Štír
Nehrajte si na mučedníka. Netrpíte za nic, za všechno si můžete jen Vy sami. Máte pocit, že se obětujete pro celý svět, avšak nic neděláte. Okolí od Vás očekává něco jiné, ne neustálé kňučení o tom, jak trpíte pro všechno. Není třeba být neustále moralisticky nalazen a trošku se zamyslet nad svým momentálním chováním.
 

Střelec
Vrátíte se do dětských časů a znovu si vzpomenete na hry, které jste si hráli jako děti. Nic Vám nebrání, abyste zapojili svoje okolí a znovu se vrátili do dětství a hráli si. Neustále byste poznávali něco nové, avšak zkoumejte nové objevy hlouběji, ne jenom povrchně.
 

Kozoroh
Myšlenkami jste se dostali do vlastního strašidelného hradu. Pronásledují Vás stavy úzkosti, napětí a stresu, ze kterých se nemůžete dostat. Požádejte přítele o rozhovor a svěřte se mu se svými pocity. Zbavte se smutku, který Vás obklopuje, nebo Vás přivede do stavu velikého smutku a depresí.
 

Vodnář
Věk není jenom zárukou inteligence. I mladí lidé dokážou být hodně schopní a mají dostatek zkušeností. Ukažte své zkušenosti, které jste získali ve své práci. Dejte si pozor na příznaky, které Vám vysílá Vaše tělo. Navštivte lékaře a udělejte si převentívní prohlídku, abyste si byli jisti svým zdravím.


Ryby
Velký pozor na podvodníky ve Vašem okolí. Není všechno zlato tak, jak Vám ho někdo vybarví. Neuzavírejte žádné smlouvy, ani nerokujte o žádných obchodech. Síť lží Vás může přivést i na mizinu. Jen utrpíte újmu a porážku, kterou si nebudete chtít přiznat a zahanbíte sama sebe.