Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Tarotový horoskop pro rok 2011


Tarotový horoskop pro rok 2011 (Zveřejněno: 25.12.2010)

Horoskop 2011 pro iBoys.cz zpracoval kartář Dan - navštivte jeho webové stránky.

 

Beran 21.3. - 19.4.
osm disků a XXI. Universum
Miláčkové, základním tématem, které budete v roce 2011 řešit budou peníze, majetky, práce a vzdělání. V průběhu roku nebudou velké změny, až k jeho konci jako byste rozjížděli nějakou novou etapu svého života. Už v předchozím roce nebo letech jste rozjeli nějakou aktivitu, která Vám měla zajistit živobytí. Ať už to byl začátek studia nebo podnikání, dostali jste dobrou práci a podobně. V této aktivitě budete nadále pokračovat, v penězích se bude dařit, ale právě kolem peněz Vám vyvstanou pupínky na čele ze starostí a stresů. Pozor na lidi kolem sebe. Jinak rok vidím úspěšný a přeji Vám, abyste si mohli splnit své sny a měli dost energie k jejich dosažení.
Býk 20.4. - 20.5.
XIII. Smrt a princezna disků
Drazí býci, začátek roku bude pro Vás velmi důležitý, abyste světu ukázali svou nebojácnost a postavili se problémům čelem. Bude před Vámi vyvstávat nějaké důležité rozhodnutí nebo úkol, který nebude dobré odkládat na později. Vaše odvaha dostane zabrat a budete po zásluze odměněni. Rádi se upínáte na věci nebo lidi a bude potřeba se starých názorů, postojů ale i kontaktů vzdávat. Hledejte nové možnosti, postoje a lidi, kteří se pro Vás stanou motory ženoucí Vás kupředu. Koncem roku Vás vidím hodně zamilované a budete mít hodně příležitostí si někoho najít. Jen kdybyste někdy nebyli takoví peciválové. Přeji Vám hodně vůle na své životní cestě za svými přáními.
Blíženci 21.5. - 21.6.
šestka pohárů a pětka disků
Neříkejte hop dokud nepřeskočíte. Radujte se i z mála co máte, protože může být i hůř. Hůř tu nevidím, ale mohlo by být, pokud byste nestáli pevnýma nohama na zemi a aplikovali byste svou oblíbenou činnost – poletování ve vzduchu. V lásce trochu vidím zmatky. Dejte si pozor na svůj prořízly jazyk a i na to, jakým tónem s kým mluvíte. V penězích opatrně na to, co podepisujete a naučte se znát svou cenu. Přeji Vám hodně štěstí a pevné vůle.
Rak 22.6. – 22.7. VI. Milenci a II. Velekněžka

Krásné karty mně říkají, že tento rok bude patřit Vám. Rok 2011, a to především jeho druhá polovina, která právě začíná Vašim znamením, bude pro Vás nabitý silnou sexuální a romantickou energii. Doporučuji si někoho najít a rozhodně nenechávat svou maličkost o samotě doma. Běžte se bavit a pokud nenajdete někoho nastálo, najděte se aspoň někoho na nestálo. Každopádně se Vám bude dařit. U penízků buďte prosím opatrní, jde mi tam změna, ale je jen na Vás zda chtěná a zda k lepšímu! Přeji Vám hodně štěstí v hledání, protože kdo hledá, najde!

Lev 23.7. – 22.8. královna pohárů, eso disků a devítka disků
Tento rok se vůbec nezastavíte. Budete neustále v jednom kole a nebude ani chápat, kde se ve Vás bere tolik energie a nápadů. Ke konci roku jen trochu zvolněte a nechte si několik dnů jen sami pro sebe. Využijte dobrý dar řeči a svých kontaktů k posílení své finanční situace. Komu se nelení, tomu se zelení a Vám se bude zelenit, že byste mohli až rozdávat. Do Vašeho života budou ale neustále přicházet nějaké podněty ho změnit. Život je změna a bude jen na Vás, zda budete chtít změnit směr své životní cesty. Dávejte lásku a své emoce najevo těm, které máte rádi. Jim nestačí jen vědět, že je máte rádi, potřebují to i cítit. Přeji Vám hodně štěstí.
Panna 23.8. – 22.9. čtyřka holí a princ pohárů
Budete mít tendence se zastavovat a jako by čekat na nějaký impuls. V partnerských vztazích, ať už jste zadaní nebo ne, si dávejte pozor na monotonost a stereotyp. Potřebujete podněty a někdy i určit směr. Hledejte lidi, kteří Vás mají rádi a vše co pro Vás udělají, udělají jen s čistým srdcem. Budete potřebovat oporu a uznání jak nikdy jindy předtím. Bude dobře vše co Vás trápí na srdíčku, sdělit partnerovi a pokud jej nemáte, tak kamarádovi nebo kamarádce. Pokud jste sami, tak to dlouho tak nezůstane, ale jak někdo moudrý řekl - raději sám, než s blbcem a toto bude platit i u Vás. Přeji Vám jen fajn lidi kolem Vás a silnou důvěru v nich.
Váhy 23.9. – 22.10. pětka pohárů a princezna mečů
Trochu nezdravě řešíte to, co řešit nemáte. Je rozdíl mezi tím řešit problém a problémem se trápit. Zvolte raději tu první variantu a nechte se unášet jen tak životem. Pozor si jen dejte na konflikty, které vznikají z hlouposti a malichernosti. Lidí, kteří se Vás budou snažit rozhodit, a jako že to nebude problém, budete kolem sebe mít až až. Tak pozor na to. Vnitřní nepořádek se Vám nevyplatí a projeví se to jak ve vztahu nebo vztazích tak i práci. Buďte raději na všechny milí a snažte se být spíše šedou myškou. Přeji vám hodně světla a pozitivních myšlenek.
Štír 23.10. – 21.11. čtverka disků a rytíř mečů

Nejděte si za svými sny, ale rovnou za nimi běžte mílovými kroky. Nikdo za Vás v životě nic neudělá a pokud Vám vadí kde jste, tak s tím něco dělejte. První polovinu roku si budete připadat jako uzavření ve velkém hradu, ze kterého není úniku. V druhé polovině roku jako byste ožili a budete až k nezastavení. Budete řešit nějaké nepříjemné věci se svými rodiči a také Vás bude čekat nějaká důležitá úřední zpráva. Čerpejte sílu z přírody a vyčkávejte na správný okamžik, kdy ji použít. Přeji Vám dobrou intuici a mnoho krásných chvilek s těmi, které máte rádi.

Střelec 22.11. – 21.12. VII. Vůz a princ disků
Budete až k nezastavení, kolik energie a vitality budete mít. Dejte si jen pozor na zdraví, protože takto samozřejmá, ale důležitá věc Vás bude až nepříjemně brzdit. Čeká Vás rok změn a rok proměn. Většinou k lepšímu. Všímejte si lidí a dobře je poslouchejte. Někdo, koho celé roky znáte, Vás překvapí s nějakou informací, která až vyráží dech a bude pro Vás důležitý v dalším směřování. Hodně jste váhali a hodně jste v minulosti přemýšleli, teď bude ta nejlepší chvíle k udělání prvního kroku do nových a velkých rozhodnutí. Přeji Vám hodně energie na cestě vstříc osudu a slunce v duši.
Kozoroh 22.12. – 19.1. princ holí a sedma disků

Trochu víc se v životě plácáte jak ryba v bahně. Jako že to asi málo kdo ví, ale kozoroh je spojenina dvou znamení - kozy a ryby. Na jednu stranu jste hrrr do všeho a na druhou jste jak zpomalený film. Buďte na sebe trochu opatrní a važte i slova. Bije se ve Vás bojovnost a zbrklost a na stranu druhou zamilovanost a chuť být milován. Pozor si dejte na penízky a trochu hlouběji se podívejte sami do sebe, co chcete a kam směřujete. Tento rok bude pro vás spíše rokem útlumu a čerpání sil. Až rok 2012 bude tím pravým rokem k nastartování a k velkému posunu vpřed. Přeji Vám hodně trpělivosti a ještě více lidem ve Vašem okolí.

Vodnář 20.1. – 18.2. trojka mečů a osma pohárů
Děěěcká, co zase řešíte? Na světe je tak krásně a Vy vodnáři se pořád v něčem plácáte. Změňte to, kde teď jste a začněte odjinud. Pokud jste doteď četli fyziku, zahoďte ji a vezměte si do rukou chemii a tak to udělejte se vším. Budete až překvapení, jak jste spali a co všechno Vám uniklo. Chce se to jen zvednout a to bude celý kámen úrazů, kterého si ani nevšimnete, že jste o něj zakopli a spadli. Karta s názvem netečnost říká, že netečné budou Vaše postoje k partnerským vztahům, buďte trochu více angažovaní do děje kolem sebe. Přeji vám hodně slunných dnů a šťastné hvězdy na obloze.
Ryby 12.2. – 20.3. osma pohárů a princezna holí
Jste platonickými snílky a to je to, co na Vás všichni milují. Jen pozor si dejte na malichernosti. Jen malý špatný závan větru, se kterým nepočítáte a může to pro Vás skončit nechvalně. Budou k Vám přicházet změny a novinky ze všech stran a budete mít tendence se bránit změnám a novinkám a to nebude úplně to pravé a ořechové. Nechte se raději unášet proudem víru života a až budete připravení udělat nějaký důležitý krok v životě, třeba stěhování nebo svatba, tak potom do něj hucněte s rozběhem. Mnoho šťastných kroků po tomto světě Vám přeji stejně tak jako úsměvu, který kolem sebe rozdáváte.