Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Soutěž o iPod - LuxusníSlevy.cz


Soutěž o iPod - LuxusníSlevy.cz (Zveřejněno: 10.12.2010)

Buďte mezi prvními fanoušky slevového portálu LuxusníSlevy.cz a vyhrajte nový Apple iPod Shuffle! Každý, kdo bude do půlnoci 18.12.2010 přihlášen k zasílání nabídky Luxusních slev na svůj email, bude zařazen do slosování.

 

Jak na to? V horní liště webové stránky www.luxusnislevy.cz vyberte nejbližší město, napište svůj email a kliknete "OK". Tím se přihlásíte k zasílání nabídky Luxusních slev.

 

Druhé kolo losování o nový Apple iPod Shuffle se uskuteční pro fanoušky přihlášené do půlnoci 31.12.2010. Do druhého kola budou automaticky zařazeni i fanoušci, kteří se přihlásili před uzavřením prvního kola. Tedy kdo se dříve příhlásí, má více šancí na více výher. Ze zasílání nabídky Luxusních slev se samozřejmě můžete kdykoliv později odhlásit, ale další soutěžní kola budou následovat...

 

LuxusníSlevy.cz jsou nový slevový portál, který vám každý den přinese neuvěřitelně vysoké slevy na skvělé zážitky, exkluzivní služby, luxusní zboží, gurmánské pokrmy nebo péči o krásu a o vaše zdraví. První zákazníci navíc obdrží ke svému nákupu jako poděkování malý dárek.

 

 

Přihlašte se hned a neunikne vám tak žádná luxusní sleva. S novým iPodem možná budete mít právě Vy ještě veselejší Vánoce :-)