Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

Letošní Vánoce darujte orgasmus!


Letošní Vánoce darujte orgasmus! (Zveřejněno: 29.11.2010)

Skvělé tipy na dárky, které jistě udělají radost a přinesou obdarovaným spoustu krásných chvil :-).



Pamatujete si váš nejlepší zážitek z masturbace ? Už jste někdy někomu řekli, jak fantastické to bylo? Prostě proto, že to byl opravdu nezapomenutelný zážitek ? Někteří lidé se stále domnívají, že zboží tohoto typu musí být nutně ošklivé až nevkusné a podobat se ženské vagíně. To je důvod, proč Tenga i Fun Factory přichází na trh se svým originálním konceptem. Tenga a Fun Factory jsou revolucí v říši erotických pomůcek pro muže.

 

Honitka.cz jsou zde, aby zbořila veškeré předsudky týkající se sexu a masturbace především mezi muži. Tohoto smělého cíle se snaží dosáhnout pomocí své řady skutečně revolučních, kvalitních vysoce funkčních výrobků.
Zde jsou některé z nich:


Supersport Fun Factory Cobra Libre
Když váš penis pevně obepne měkká silikonová pusinka COBRY, tak vaším tělem prostoupí senzační pocit vzrušení. Dva výkonné motory poskytují intenzivní vibrace na těch nejcitlivějších místech vašeho penisu (spodní strana žaludu a uzdička). Cobra Libre poslužně žužlá a nekouše. 
 

 

Zdroj: www.honitka.cz
LINK ODKAZU: http://www.honitka.cz/pro-muze/poteseni-pro-muze-s165/

 

Šikovné krabičky Tenga Ona Cups
Dokonalý prožitek ze sexu na mnoho způsobů. Tyto zázračné krabičky vám věrně navodí pocity z různých sexuálních poloh, včetně análního sexu. Zážitek z dokonalého a hlubokého orálního sexu (navíc v provedení „standard, soft, hard či pro kluky s velkým „M“) je opravdu jedinečný a nezapomenutelný.

 

 


Zdroj: www.honitka.cz
LINK ODKAZU: http://www.honitka.cz/pro-muze/poteseni-pro-muze-s165/

 

Dokonalý milenec Tenga FLIP Hole
Sice vypadá jako sprchový gel nebo pěna na holení, ale zdání - v tomto případě dokonce záměrně – klame. Uvnitř této „tuby“ se skrývá opravdu dokonalý milenec kdykoliv připravený uspokojit vaší touhu. Nevěříte ? Vyzkoušejte ! Protože kdo jednou zkusí, už nechce jinak.

 


 

 

Zdroj: www.honitka.cz
LINK: http://www.honitka.cz/pro-muze/poteseni-pro-muze-s165/

 

A pokud snad ještě váháte, shlédněte následující video: