Infoservis » Zajímavosti z gay světa »

DECADANCE představuje hvězdu jménem…


DECADANCE představuje hvězdu jménem… (Zveřejněno: 30.09.2010)

Biggin Trading Limited uvádí :

 

DECADANCE BLACK & WHITE

 

 

Sobota 15. 10. 2010 , 21.30 otevření klubu, 22.00 start programu, 06.00 konec
SaSaZu klub – Holešovická tržnice, hala 25, Bubenské nábřeží 360, Praha 7

 

Djs: FREEMASONS (UK), NORMAN DORAY (F), CHRIS SADLER (CZ), PACO (CZ)

 

 

DECADANCE PŘEDSTAVUJE HVĚZDU JMÉNEM NORMAN DORAY

 

 

Dne 15. října proběhne v klubu SaSaZu další edice oblíbené párty Decadance. Vedle headlinerů této akce, britského dua Freemasons, zahraje v Praze i dlaší zahraniční hvězda, francouzský hitmaker NORMAN DORAY. Zde vám přinášíme jeho profil.

 

Norman zahájil svou kariéru za DJským pultem v roce 2002 poté, co se nechal inspirovat svými krajany Bobem Sinclairem a Daft Punkem. Už o rok později rezidentoval v klubu v severofrancouzském Lille, kde piloval své umění tak, jak je známe dnes. V roce 2004 začal hostovat – doma i v cizině – a poprvé si zkusil produkční práci. Roku 2006 vyšel na německém labelu Starfunk Records jeho první track „In the Name of Love“ – který napsal spolu s kamarádem Pierrem De La Touche.

 

Norman a Pierre k sobě později přizvali Arno Costa a vytvořili formaci The Freshmakers. Ta vyprodukovala slavnou skladbu „Let You Go“, která se ve Francii stala hitem léta: rádia ji hrála každou chvíli a úžasných celkem šest týdnů se držela na prvním místě francouzských klubových žebříčků. V závěsu za tímto úspěchem The Freshmakers začali hojně remixovat, ale při vší té práci si Norman našel čas na zkomponování své první sólo desky Jetlag, která vyšla v květnu 2007 u Serial Records. Díky ní se Norman stal rezidentním DJ Rádia FG, kde má dodnes každý týden vlastní hodinovou show.

 

Koncem roku 2006 se Norman opět spojil s Arno Costem a vydali dnes už legendární track „Apocalypse“, díky němuž si oba producenti vydobyli nesmazatelné místo na světové taneční mapě. Hrála ho a stále ho hraje řada DJů, mimo jiné Pete Tong, Axwell, Eric Prydz, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Sebastien Léger, Tiesto nebo Paul van Dyk. Dočkal se i mnoha remixů – např. „Humanoidz“ od Toma de Neefa a Laidback Luka, „Delirious“ od Davida Guetty, „Baba O Riley“ od Cube Guys, „24H“ od Seamuse Hajiho nebo „Kalle“ od Zoo Brazil.Vedle těchto projektů trio The Freshmakers vyprodukovalo druhý singl s názvem „Miracle“, který výborně zremixoval Mischa Daniels, a který ve svých setech hrála celá slavná DJská eskadra. Následovala vystoupení na Ibize a nový kontrakt s Club Class Music Management.

 

Normanův druhý sólo singl „Krystal“ vyšel v září 2008 hned na třech labelech – CR2, Serial Records a We Play. Po něm přišla spolupráce s Tristanem Garnerem, ze které vzešel track „Last Forever“. Práva si koupilo 17 labelů po celém světě, video se točilo v Šanghaji – a úspěch skladby katapultoval Normana Doraye mezi producentskou elitu.

 

Norman neumí složit ruce. Hraje, skládá, produkuje – a nadto připravuje start úplně nového projektu ve spolupráci s Arno Costem a launch vlastní nahrávací značky Suprem Records.

 

Odkazy :
http://www.youtube.com/watch?v=mHl5G3wxTgs

 

 

Více informací na www.decadance.cz a http://www.facebook.com/decadanceparty

Vstup pouze od 18ti let.

 

Vstupenky v předprodeji u Ticketstream od 15.7.2010 . Akce – prvních 300 kusů vstupenek za 290,00 Kč + poplatky, dále 390,00 Kč + poplatky, na místě 490,00 Kč. VIP vstupenky v předprodeji 690,00 Kč + poplatky, na místě 890,00 Kč.

 
Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1.